HomeCotidian

Mai eMag, iar ne dai la temelie

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cred ca stiti cu totii despre marile reduceri tipic celor de la marele si ”vulcanicul” eMag… Insa chiar acum cateva zile, se anuntau reduceri super extreme, 60%, 30%, pfaaiii!! Nebunie mare si alta nu!

Deja imi parea rau ca nu m-am pregatit cu ceva parale sa pun ochii pe ceva. Asta e, bugetar…Insa cand spuneam ca o sa-mi rup ceva, primesc newsletterul mega, cu joc din acela in care sa te tina cu sufletelul strans, sa razuiesti acolo, si sa vezi ce ai primit.

Razuiesc usor si ce crezi? Ditamai reducerea la un smart tv care de la 1000 si ceva de lei, era acum, pentru mine, 699… Doamneee, nici nu stiam cum sa le multumesc pentru favorul primit. Imi benoclam ochii si chiar ma gandeam sa fac o aroganta. Asa ceva nu primesti oricum si oricand. Bine, mai este BF-ul acela la sfarsit de an. Dar ce mai conteaza!! Am razuit si…..!!!!Wow!!

Inestimabil, zic! Ma uit, bineinteles, la functii, la review-uri… Fraier am mai fost. Care ai uitat bre sa stergi review-ul ala, sa nu mai afle si altii?? Deci acel tv era acum mai bine de juma’ de an, sau aproape un an, vreo 684 lei. Nu zic eu, spune baiatul acela care a facut review-ul pe site. Bine, nu mai zic de problemele avute cu aparatul, si cardul acele cadou, care nu cred ca l-a miscat prea mult.

Cum naiba sa fie 684 lei anul trecut, sa-l faci 1049 lei ca mai apoi sa-l ”rezolvi” cu bunatatea ta de borfas, la 699 lei? Ceva mai scump fata de cel din mai, anul trecut…

Deci o noua lovitura prin care iar ne e-aMag-gesti, mai draga cu revolutia minciunilor!!!

Comments (2)

  • Mari hoti ! Eu urmaresc 3modele de televizoare si tot timpul au reduceri de 25% ,de 30%,de 32% insa pretul este intotdeauna acelasi ! Pana si de BF pretul a fost acelasi care il au afisat astazi !

    Reply
    • Or avea ei si mai ieftin, dar strategia e alta. Ieftinesc bine ”niste produse” din cateva categorii, le pun in fata si…surpriza! Au castigat niste cumparatori care sa dea mai departe ”ieftineala”… Dupa, e simplu. Deja si-au facut o reclama, le scumpesc inainte si adauga reducerea surpriza. Care de fapt, e pretul real…Si cum au cumparatori fideli….

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.