HomeCotidian

Regim Hotelier in Bucuresti

Like Tweet Pin it Share Share Email

Uneori, scepticismul tinde sa prinda cat mai mult teren in ceea ce priveste o tendinta de cazare prin unele locuri. De multe ori suntem tot mai umiliti sau de ce nu, chiar bagati cu forta intr-o reclama falsa a unor locatii ce par la prima vedere…de vis.

Nu demult, spatiul de cazare pe care l-am achizitionat pentru o saptamna intr-una din statiunile litoralului, mi-a lasat acel gust de strugure crud, senzatia extrema de inconfort si unde mai pui ca mi-am impus cu mult chin sa nu purced la deschiderea sifonierului din ”camera”…

Bine, astea doar asa ca mai vine vorba din cand in cand de camerele pe care, fara sa stim, le prindem greu si ne trece usor…de ele.

Totusi, cateodata inclin sa cred ca mai exista si oameni. Exact. Oameni care sa se ingrijesc cu ceva mai multa determinare de ceea ce noi numim cazare, confort si lejeritate. Incercand cateva dintre hotelurile si pensiunile de la care am plecat cu cel mai amar gust, m-am gandit ca cea mai buna afacere in materie de cazare este doar la cineva cunoscut, in apartamentul sau..

Insa cand ai un business care te cam poarta pe drumuri, esti mereu fortat sa-l cam stresezi pe prietenul cu casa. Asa ca fara sa vrem, musai trebuie sa ne orientam catre alte proceduri si idei de cazare.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, sincer, eu as alege din clasa unor apartamente in regim hotelier Bucuresti. De fapt, nu este un trend ci un simplu fapt prin care ti se usureaza dilema cautarii unui apartament aproape perfect.

Personal, daca eu calatoresc cu familia in concediu sau singur, in interes de serviciu, aleg in cea mai mare parte confortul. Sunt tipul de om care odata ajuns in camera, la orice ora ar fi asta, vreau sa simt din plin confortul si linistea din zona.

Toate acestea constau in cateva pretentii, poate nu chiar exagerate ci doar normale pentru un om obisnuit.

  • In primul rand, zona in care ma cazez. Prefer sa fie ceva mai retrasa si linistita..
  • Pretul- trebuie sa stii cum stai..
  • Curatenia, in special grupul sanitar, bucatarie
  • Accesorii, utilitati…Nu cred ca trebuie sa enumar..

Nu par a fi pretentii exagerate si un local decent ar trebui sa iti ofere toate acestea. Cat despre personalizarea ofertei, daca se poate spune astfel, tine cont de stilul de viata si de activitatile pe care le faci pe timpul sederii. Poate vei avea nevoie de spalarea hainelor, de acces la o masina de spalat. Poate vei dori sa gatesti sau chiar ai nevoie cand te cazezi cu un copil mic. Dupa caz, accesul la bucatarie ar putea fi relevant pentru tine. De aceea, pentru unii este mult mai simplu sa mearga pe ideea de cazare intr-un apartament, insa un apartament in regim hotelier, clar…Asta in cazul in care familia este una mai extinsa. Pentru cazul simplu, exista si posibilitatea unei garsoniere, care include aceeasi tema de confort.

Indiferent ca este in Bucuresti sau in orice alta localitate, cazarea intr-un astfel de incinta, poate fi alegerea perfecta, indiferent de timp, nevoi sau loc.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.