HomeSa ne radem

Cum sa Nu postam review-uri de tot rasul…

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cred ca multi am avut de pus ”pe foaie” opinii, idei, mai cu entuziasm, mai cu frenezie. Indeosebi, atunci cand am fost multumiti sau nu de un anumit produs. Personal, obisnuiesc deseori sa multumesc sau sa accentuez CONTRA, prin cate o recenzie sau review, o stea sau mai multe pentru produsele pe care le achizitionez, in functie de starea si functionalitatea acestora.

Insa unele review-uri si pareri despre anumite produse, pot face uneori deliciul suprem si iti pot anima o zi sau o clipa mai trista. Cei de la eMag au incropit cu grija o lista cu cele mai fine review-uri, cu o lupta aprinsa pentru limba romana, provocandu-ne sa afirmam cu tot naduful ca inca…Limba noastra-i o comoara!!!

Mno, sa vedem doar o ruptura dintre acestea, chiar aici, mai jos!!!

Daca asta nu v-a fost de ajuns, va poftesc sa intrati pe pagina celor de la eMag afisata mai jos, pentru a simti pe deplin clipele dulci a review-urilor. Bravo mai, romanilor!!!

[junkie-button url=”http://profitshare.ro/l/3242900″ style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Vezi toate review-urile amuzante de pe eMag… [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.