HomeCotidian

Jocul simplu si strategic cu arme de la Airsoft

Like Tweet Pin it Share Share Email

Candva, traiam clipe minunate avand in mana un simplu pistol care doar scotea un tacanit usor, ferindu-ne abili de alte pocnituri  ce ne urmareau, ascunzandu-ne si sarind prin toate cotloanele, doar, doar nu vom fi loviti de cruntele gloante ale dusmanilor. De multe ori, imaginari, pentru ca eram doar niste copii si asta facea parte din firescul lucrurilor…

Cand am vazut prima oara o arma adevarata, de vanatoare, am vrut sa ma ascund. Eram constient de ceea ce poate sa faca si mare parte din influenta o aveau si filmele ”cu razboi” sau western-urile,la mare cautare in acea vreme.

Toata temerea s-a dus atunci cand inca mai era obligatoriu stagiul militar si armele erau din ce in ce mai la indemana si ”la discretie”.. Doar sa respecti cateva reguli.

Acum mai bine de 12 ani, primele replici de arme se vand in Romania prin intermediul Airsoft.ro, unul dintre sacrii distribuitori si sponsori de replici ale armelor celebre. Printre acestea se numara si cunoscutul brand Tokyo Marui, gigantul fabricant de arme pentru airsoft.

In 2005, se lanseaza oficial siteul online http://airsoft.ro . Astfel, comenzile si prezentarile pot fi gasite si onorate mult mai usor accesand airsoft online. Pe undeva, lucrurile incep sa se desfasoare la modul cel mai creativ si mai pozitiv. Echipa Airsoft.ro este prezenta prin sponsorizari la multe evenimente care au ca tema concursuri si activitati airsoft.

O noua best of idea sau un must have pe care si l-ar dori orice practicant sau impatimit al sportului, este modul de customizare a armelor, din cadrul unui departament special al Airsoft.ro. Tare, nu? Montarea unui dispozitiv pentru luneta, o lanterna sau un amortizor pot fi doar cateva din upgrade-urile pe care le poate cere clientul pentru arma sa.

Personal, am avut ocazia ”sa ma joc” cu unul dintre pistoalele din gama de arme airsoft, si anume un Sig Sauer P226 Spring. Un sentiment placut, care mi-a adus aminte de tot ceea ce am mentionat la inceputul articolului, de o lume incantatoare, cand jocurile faceau deliciul zilelor copilariei.

Si de ce nu, sa lasam ca aceste sentimente sa ne patrunda si acum, doar aruncand o privire pe siteul celor de la Airsoft.ro, unde cu siguranta, multi dintre noi isi vor gasi acea lume inocenta, si sa nu o considere pierduta nicicum…

Eu…la treaba cu SIG SAUER

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.