Gabryell.ro

Eu dupa prosti nu ma omor

Despre Ruby, ce sa spun, nu stiu daca s-ar incadra sau nu in zona de VIP-uri restranse. Cel putin asa ii numesc eu pe cei consacrati si mai muzicieni.

Dar cand incepi o melodie cu versuri ca ” Eu dupa prosti nu ma omor” , ,, N-am nici un gand sinucigas” si mai ales o dai pe voce placata, va spun sincer ca mai, mai sa nu gasesc butonul de pauza sau stop al clipului. Este exact senzatia pe care am avut-o cand am vazut-o pe Lady Gaga intaia data pentru prima oara…Dar cum curiozitatea ma caracterizeaza anapoda, ( deh vorba aia cu …curiosii), imi fac ceva curaj ca si cand as urmari Maleficent  sau mai rau, obligandu-mi ochii si urechile sa se chinuie.

Sa spun ca ochii se mai bucura de un fel gastronomic, gatit la mare arta de … Ruby, in straie demne de o escorta gonflabila ca si cadou de Valentine”s Day. Pai saracul What’s Up, i-o mai fi arzand de mancat sau de concentrat la ceva versuri?

Deci la final, marea piesa ( auzi, cica piesa) Nu mai pune la suflet, este pe meterezele hiturilor. Deh, sunt critici si partinitori, sunt fani si adoratori ai genului, insa, mai draga Ruby, in afara de aspectul fizic cu care te-a inzestrat mamica natura…cam atat… Da tu da-i inainte, asa, nu mai baga pe nimeni in seama… Vorba aia, Cainii latra, ursul merge….Sau mai bine o fi sacalii latra, leul merge. Ca tot se afla in inima Africii la emisiunea aia cu Sunt celebru…..

Exit mobile version