Gabryell.ro

O poveste despre coarne

Chiar daca pana la premiera mult asteptatului Horns mai dureaza ( 31.10.2014 ) , pe net circula o varianta destul de vizibila si bine redata . Astfel, m-am batait si eu putin prin bufeurile de siteuri care fac posibila aceste nereguli si iata-ma implinit si satisfacut ca l-am putut viziona.

De fapt, multumit , nici nu stiu in care masura . Totul mergea atat de bine pana la final. Ca i-au cam crescut coarne lui Ig (Daniel Radcliffe) , a trebuit sa accept. Practic, asta am vrut sa vad nu ? Si mai da si numele filmului…

Ignatius Martin Perrish ( Daniel R) un tanar de 26 ani este gata sa se casatoreasca cu iubita lui din copilarie , Merrin. Intr-o noapte, Merrin este gasita moarta, dupa ce a fost violata . Ig Perrish este singurul si principalul suspect al politistilor. la un an de la moartea iubitei, dupa o betie zdravana, Ig se trezeste cu doua protuberante pe cap, care aveau sa devina in scurt niste cornite de toata frumusetea . Acestea au darul sa-i faca pe cei din preajma sa i se destainuie cu cele mai ascunse ganduri si secrete . Astfel , Ig se gandeste ca poate asa il va putea gasi pe cel care i-a ucis iubita si sa-l determine sa recunoasca

Toate bune si frumoase, chiar incepe sa-mi placa. Pana la un moment dat , aproape de final cand , ce sa vezi, SF-ul isi da prin bete si apare naucitor… Chiar ma gandeam… !!!

Per total, un subiect bun, idei si cate ceva din comedia neagra , cu putina vrajitorie,  intr-un film caracteristic, care se pare , ii vine ca o manusa lui Radcliffe . Tipic, nu ???

Exit mobile version