HomeTunning Blog

Teme pentru bloguri iTech

Like Tweet Pin it Share Share Email

Revin cu alte completari la articolul anterior despre temele pentru bloguri wordpress. Povesteam acolo despre Resizable, una din temele achizitionate pentru un blog al meu.

Ma gandeam sa continui si sa aduc in atentia doritorilor WordPlus  , o alta tema , tot de la Theme Junkie , o tema care poate fi usor adaptata si dedicata blogurilor specializate pe o nisa de tehnologie, gadgeturi si IT. Este o tema tip Magazine, blog sau ideala de a prezenta diverse materiale informative , cu un design special conceput pentru a fi intretinuta cu idei si informatii din lumea tehnologiei.

Se updateaza automat la toate versiunile de wordpress, este usor de personalizat dupa stilul propriu daca iti faci un cont pe siteul producatorului pentru a putea cere informatiile pe forum.  Cu un design smart si  implementarea codului XHTML , tema are oportunitate  de a asigura  maximum de optimizare si  incarcare a blogului dvs.

Include spatii speciale in Panoul de Control pentru a insera diferite coduri pentru anunturi ( adsense, afiliere, google analytics) spatii concepute pentru optimizarea paginii principale a siteului si functioneaza perfect la orice rezolutie de desktop, smartphone sau tableta.

wordplus

[junkie-alert style=”white”] Mai multe informatii despre tema Premium Theme Page: WordPlus [/junkie-alert]

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.