Gabryell.ro

Daca e concurs, sa fie…

Daca e Decembrie, atunci ne atribuim bucurii de sarbatori, sarbatorile se caracterizeaza prin cadouri si daca e vorba de cadouri… ce sa mai ! Hai sa nu ne mai ocolim pe ici, pe colo si sa-i dam repede bataie la un Concurs pentru bloggerii de lume buna. Pai nu ? Dragilor si stimati colegi in ale blogging-ului, ma tot invart in jurul cozii si caut sa cinstesc si eu pe cineva.

Tot mi se arata concursuri fel de fel, like-uri, share-uri, idei si premii care mai de care mai atragatoare. Mie mi se pare cel mai ideal intr-un concurs , ideea de a premia un blogger cu o tema de blog. Oricine si-ar dori o tema Premium , nu ? Si o tema premium este una pe care o poti obtine cu ceva banuti mai consistenti. Bineinteles, gasesti teme fel de fel, la preturi mici sau light cum am spune noi, insa adevaratele teme sunt consacrate prin faptul ca sunt clear, destinate blogging-ului si ai adevaratul suport al producatorului pentru customizare si modificari ale template-ului.

Wright ? Let’s go …!!!

Reguli :

https://www.facebook.com/SimpluDTot

http://www.simpludetot.com/news/shopping-si-reduceri/hai-la-joaca/

Tema pe care o puteti castiga este Theme Page: GoMedia  , o tema usor de utilizat si de administrat pe platforma wordpress, care poate fi modificata usor prin intermediul forumului Theme Junkie

Vezi aici Demo Link: GoMedia

Castigatorul celui mai amuzant si subiectiv comentariu il voi anunta pe 23.12.2014

Exit mobile version