Gabryell.ro

WhatsApp este mai dificil pe Web

Asa cum era de asteptat, renumitul WhatsApp este disponibil acum si pe web, insa doar accesat pe un singur browser si anume Chrome. La inceput, disponibil doar pentru platformele de pe telefoanele mobile, acum, cel mai ravnit serviciu si aplicatie de mesagerie gratuita, functioneaza acum pe sistemele desktop insa cu cateva ” imperfectiuni” daca s-ar putea numi astfel.

Multe articole spun ca acesta este disponibil acum si pe browserele de internet de pe PC. Este gresit. Se poate accesa doar dintr-un browser ( asta daca nu are fiecare browserul sau personalizat), si anume Google Chrome.

Insa ideea de folosire pur si simplu a mesageriei ca si atare, nu straluceste. Asta deoarece, inainte de accesarea siteului WhatsApp.com, ( obligatoriu din browserul Chrome), utilizatorii vor trebui sa intre in aplicatia mobila WhatsApp- obligatoriu actualizata la ultima versiune, sa scaneze codul QR de pe desktop pentru autentificare. Doar atunci va putea fi folosita aplicatia de mesagerie. Bineinteles, asta daca telefonul nu este deconectat de la internet( acesta va functiona asemeni unui hotspot de aplicatie). Deci cu telefonul conectat alaturi de PC…

Aici ar fi problema care nu prea face deliciul utilizatorilor. Totusi, ma gandesc ca fiind parte a Facebook, s-ar fi putut gasi o metoda prin care orice utilizator sa se autentifice cu profilul contului de pe platforma.

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”Concluzii…”]

– Accesibil doar pe un singur browser

– Pe IOS nu functioneaza

– Autentificare greoaie in care este implicata si folosirea telefonului [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Telegram insa , pare sa fie dupa parerea altora mult mai eficient si mai usor de folosit

Exit mobile version