HomeTech Media

Cat de folosit este WhatsApp

Like Tweet Pin it Share Share Email

Mare bataie mare pe serviciile de mesagerie online. In timp ce Mark Zuckenberg se batea in februarie cu pumnii in piept spunand ca serviciul de mesagerie WhatsApp , cumparat cu 19 miliarde de dolari va atinge 1 miliard de utilizatori, s-a dovedit ca acesta a fost folosit pana in august de 600 mil utilizatori . Este o cifra care pare destul de usor de atins pana la sfarsitul acestui an .

Ce este de fapt WhatsApp Messenger ? Este un serviciu de mesagerie gratuita folosita in limita pachetului de date si conexiunii la internet  cu device-urile mobile cu Android, Iphone, WindowsPhone…In comparatie cu alte programe de mesagerie , cu ajutorul acestuia , utilizatorii au posibilitatea de a crea grupuri, mesaje , videoclipuri si note audio.

mesagerie whats app

In prezent, prin acest serviciu se distribuie zilnic 700 milioane de fotografii si 100 mil inregistrari video. Totusi , aplicatia da multe batai de cap si serviciilor de telefonie mobila care simt ca odata cu smartphone-urile performante ,pierd teren in detrimentrul aplicatiilor de mesagerie gratuite a WhatsApp.

Asadar, fondatorul aplicatiei WhatsApp, Jan Koum , intra la doar 38 ani  in randul miliardarilor lumii odata cu vanzarea acesteia catre Zuckenberg.

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.