Gabryell.ro

Reclama John Lewis de Craciun, intre tandrete si parodie

Faimosul retailer si brand britanic al lantului de magazine John Lewis, izbucneste si in acest an cu o frumoasa povestire video, avand ca tema obisnuita, Craciunul. In fiecare an, acestia cheltuie cateva sume impresionante pentru reclamele caracteristice de Craciun, promovandu-se astfel si crescandu-si o notorietate a brandului.

Reclamele de Craciun create de John Lewis, sunt povesti pline de sensibilitate si profunzime, aducand brandul pe un loc superior in mintea consumatorului. In acest an, #ManOnTheMoon ( Omul de pe luna), intrezareste o povestire simpatica si emotionanta totodata, o fetita care incearca sa intre in contact cu un batranel singuratic de pe luna, cu care vrea sa imparta bucuria si spiritul Craciunului.

O idee frumoasa, un spot de doua minute pentru care s-au cheltuit , atentie, un milion de lire sterline. Spotul a fost filmat in studiourile Warner Brothers din Hertfordshire-Anglia, pe o melodie cover dupa Half The World Away al celor de la Oasis si interpretata de Aurora, o norvegianca de 19 ani.

Bineinteles, rautatile nu inceteaza sa apara, si unii producatori de parodii au si adus o alta turnura acestei idei. Una inspirata de Star Wars in care… Dar mai bine va las sa o urmariti pentru a va putea da singuri seama …

Exit mobile version