HomeSa ne radem

Reclama John Lewis de Craciun, intre tandrete si parodie

Like Tweet Pin it Share Share Email

Faimosul retailer si brand britanic al lantului de magazine John Lewis, izbucneste si in acest an cu o frumoasa povestire video, avand ca tema obisnuita, Craciunul. In fiecare an, acestia cheltuie cateva sume impresionante pentru reclamele caracteristice de Craciun, promovandu-se astfel si crescandu-si o notorietate a brandului.

Reclamele de Craciun create de John Lewis, sunt povesti pline de sensibilitate si profunzime, aducand brandul pe un loc superior in mintea consumatorului. In acest an, #ManOnTheMoon ( Omul de pe luna), intrezareste o povestire simpatica si emotionanta totodata, o fetita care incearca sa intre in contact cu un batranel singuratic de pe luna, cu care vrea sa imparta bucuria si spiritul Craciunului.

O idee frumoasa, un spot de doua minute pentru care s-au cheltuit , atentie, un milion de lire sterline. Spotul a fost filmat in studiourile Warner Brothers din Hertfordshire-Anglia, pe o melodie cover dupa Half The World Away al celor de la Oasis si interpretata de Aurora, o norvegianca de 19 ani.

Bineinteles, rautatile nu inceteaza sa apara, si unii producatori de parodii au si adus o alta turnura acestei idei. Una inspirata de Star Wars in care… Dar mai bine va las sa o urmariti pentru a va putea da singuri seama …

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.