HomeSa ne radem

Jaf in viteza

Like Tweet Pin it Share Share Email

Din ce in ce mai multi specialisti in suteli de banci isi programeaza tot mai bine si mai rapid faimoasa spargere . Mai sunt si din astia, mai fara minte , care ba uita sa-si puna cagula , ba isi uita buletinul, ba nu tin cont de camerele de luat vederi, sau si mai rau, isi ia bataie tocmai el, ditamai hotul, de la casier sau omul de serviciu.

In sfarsit , ideea este ca ultima treaba de genul s-a transformat in concurenta si parca din ce in ce mai multi hotomani , incearca sa-si doboare recordul de  : Cine iese mai repede si cu mai mult…!!!

Dupa cum bine stim, ieri dimineata , la Brasov, una dintre sucursalele unei banci ( nu dau nume , nu-i frumos si nu fac reclama) a fost ,, usurata ,, de cca 200.00 lei .

Fani sau doar inspirati parca din melodia –Spune caii cand se fura, noaptea pe fulgeratura–  dinamicii din neamul Sutu… si-au programat marele jaf pe timpul unei furtuni, pe la 3.00 dimineata, lucru care a mai atenuat cumva din sunetul alarmei.

jaf rapid la banca

Cert este ca oamenii cunosteau bine locul, asa ca nu le-au trebuit decat vreo 50 secunde pentru a-si duce la indeplinire misiunea si de a reusi sa plece cu un seif de 50 kg cu 200.000 lei . In conditiile in care firma de paza cu care banca avea un contract ,ajungeau la aprox  5 min. Rapid ,dar totusi prea incet.

  • Nu ar fi fost mai indicat sa fie un nene , paznic, macar asa, de ochii eventualilor hotomani ? Poate atunci s-ar fi intrebat de doua ori daca pot da o spargere sau nu !!!
  • Sau ar fi putut fi mai rau , toata actiunea putand lua o amploare mai trista , provocand o incaierare, cum s-a mai intamplat , tot la Brasov, in cazul spargerii de la amanet si impuscarea unui tanar…

Nu se poate spera acum decat la o reusita actiune a politiei in prinderea hotilor ( la cat de rapizi au fost…) si recuperarea a ce a mai ramas din bani. Ca seiful ,sigur nu mai  este de nici un folos …

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.