Gabryell.ro

Firea noastra de romani

Facem noi ce facem, cautam cele mai impopotonate idei, gingasii de tot felul, insa ceva parca tot ne reuseste. Ne reuseste ”facerea de ras”. Asa este firea noastra ( firea, ca si structura psihica si morala). Cand vorbim despre cealalta, din Primarie, se schimba treaba.

Una dintre reusitele marii Primarii de capitala, pricopsirea cu un mare logo, unic si personalizat in lume.. Sau nu?

Ei bine, s-a terminat si concursul pentru cei mai priceputi designeri pentru logo-ul Bucurestilor. Si premiul sau plata pentru acesta, a fost de 50.000 lei. Toate bune pana aici. Treaba bataii de joc este alta. Ori suntem noi prea prosti, ori sunt prea clampari cei din juriul care au apreciat logo-ul cu pricina.

Mi se pare mie sau ni se pare noua ca acesta seamana prea mult cu logo-ul orasului New Taipei din Taiwan?

Logo New Taipei
Logo propus pentru Bucuresti

De fapt, la cate si cum se intampla in tara asta, nu ne mai mira nimic. De fapt, ori ei cred ca suntem depasiti, ori noua ne place sa o lasam asa

Insa le-au trebuit celor din comisie vreo 24 ore sa-si dea seama ca au dat cu mucii in fasole si sa descalifice acest logo, pe motiv ca seamana prea mult cu cel al orasului din Taiwan. Really?? Dupa ce toata lumea si-a dat seama, hop si ei… Nu prea ne credeti pe cuvant, nu?

Sunt curios ce imagine viitoare va avea Bucurestiul. Voi nu????

Exit mobile version