HomeSa ne radem

Exista viata dupa alegeri

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cum minunea, laolalta cu dezamagirea si disperarea tin aproximativ trei zile, asa si intruchiparea unui anume domn , Monta sau ceva cu Puie Monta (scuze pentru ca nu mai retin numele de familie) , si-a lasat inima sa dicteze si smerit, s-a hotarat sa isi ostoiasca ranile dezamagirii prin plaiuri Emirat’Dubai-ene…

Cum nu trec asa usor si romanul tot roman ramane, simplul marturisitor de vorbe drepte a romanilor, s-a hotarat sa se razbune pe cei care l-au tradat si sa-si merite soarta. Asa ca ,drept rasplata pentru pierderea suferita,a plecat sa sufere intr- unul dintre cele mai luxoase cluburi din capitala Emiratelor , Dubai . Cavalli Club ar putea sa nu mai stearga urmele ramase pe scaune sau picaturile ramase pe masa. Cine stie cand se vor mai intalni cu marile figuri pe la dumnealor, prin The Club…Spun marile figuri deoarece domnul Prim umbla in cardasie cu alt coleg patriot si anume Sebastian Ghita, care este se pare pe post de turnator sau paharnic. Ce mai conteaza ,saracii , la cate dezamagiri au avut!!!

Pai cum sa nu te enerveze cand stii cat de mult ai contribuit si cat suflet ai pus in campaniile alea cu faina , zahar si ulei, cand ai pus atata baza in cei de varsta a treia , cand le promiti si aproape ca ii faci sa creada ca esti unicul roman capabil. Bai ce oameni..!!!

Pai sa nu-ti vina sa te dai cu capul de peretii celui mai exclusivist club din Dubai si sa-ti ineci naduful in consumatii de vreo 12.000 euro ? Chiar asa ! Sa vada ei romanii „cat de mult ma consum” … Sau unde si cat consum ???

Vorba romanului : Calicul e si gingas !!!

Sursa Foto : Adevarul.ro
Sursa Foto : Adevarul.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.