HomeLook organizat

Cum poti elimina un tatuaj

Like Tweet Pin it Share Share Email

Din motive mai mult sau mai putin subiective, unii dintre noi ales sa se tatueze in diverse zone ale corpului, uneori vazute doar de ei. Subiectivismul la acest capitol a fost si va ramane mereu dezbatut, asa ca nu necesita o mai mare aprofundare in articolul prezent. Totusi, discutabile sunt reactiile ulterioare ale corpului, care uneori ajung sa deranjeze sau, mai rau, sa provoace disconfort, atat fizic, cat si psihic.

Daca in urma tatuarii propriu-zise, ati ajuns totusi la decizia ca este mai bine sa incepeti sa va documentati cu privire la tehnici de eliminare tatuaje, trebuie sa stiti ca macar de aceasta data trebuie sa fiti mai cumpatat/a si sa va documenati inainte de a indeparta tatuajul de pe suprafata corporala.

Bineinteles ca marea majoritate a populatiei se va gandi automat la stergere tatuaj cu laser atunci cand va dori sa indeparteze o astfel de urma de pe corpul sau, insa trebuie sa stiti ca nu este singura metoda la care puteti apela, plus ca sunt altele si mai putin invazive de care v-ati putea folosi in incercarea de a va sterge o astfel de amintire de pe piele.

Exista o crema speciala care, in timp, dupa repetate aplicari, va ajunge sa estompeze inlaturarea deficinita a culorii, insa nu are o garantie totala a succesului. Pe de alta parte, exista si inlaturari chirurgicale de tatuaje, care presupun excizarea zonei respective si reacoperirea ei cu alt strat de peiele. Totusi, clasica metoda de stergere a tatuajelor prin laser ramane in continuare cea mai des intalnita. Asadar, daca v-ati decis sa apelati la lasere, trebuie sa fiti constient/a de riscurile la care v-ati putea expune, asa ca recomandarea cea mai indicata ar fi sa consultati un medic dermatolog inainte sa treceti direct la laser.

Concluzionam asadar ca daca va aflati in postaza in care nu mai sunteti la fel de entuziasmat/a de tatuajele dvs. ca atunci cand vi le-ati facut, nu e cazul sa va panicati, caci exista o rezolvare chiar si pentru problema dvs. Ba mai mult, exista chiar diverse metode de inlaturarea a tatuajelor nedorite, deci aveti toate motivele sa va calmati, sa judecati la rece si sa alegeti calea de stergere a tatuajelor care este cea mai potrivita pentru corpul dvs.

stergere tatuaje cu laser

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.