Gabryell.ro

Cum gasesti un bun profesionist pentru fotografia de nunta in Bucuresti

Sincer, am avut deseori un ”start” pentru a parcurge etapele unui studio sau pentru a imortaliza fotografia de eveniment. Dar ”doar am avut” si atat. Nu ma consider un mare fotograf profesionist, ba chiar si la amatori stau cam in spate, insa mi-ar fi placut sa pot avea oarece talent pentru acest gen de fotografie, fotograf de nunta, sau orice alt eveniment marcant din viata oamenilor. Mi se pare ca esti cel care traieste odata cu ei acea zi, acele ore sau clipe frumoase.

Am ramas fidel doar fotografiilor uzuale, de calatorie, de peisaj, eventual, daca din greseala mai prind un eveniment, nu ezit sa scot camera foto si sa-mi fac damblaua. Bine, atat cat se poate, pentru ca deh, uneori, iti mai trebuie si un necesar de echipament pe care nu-l prea ai. Spre exemplu, in imaginea de mai jos, intr-un concediu cu familia pe faimosul litoral, am putut surprinde o pereche de miri care incercau o sedinta foto la rasarit, si bineinteles, un fotograf de nunta care isi facea treaba cu sarg.

Tocmai aia zic, ca sa fii un fotograf profesionist, trebuie talent, dedicatie, si multa atentie. Mai ales ca si fotograf de nunta, unde pe tot parcursul desfasurarii, trebuie sa tratezi acel eveniment ca si cum ar fi al tau, personal. Fara greseli. Pentru ca acele imagini trebuie sa tina o viata sau mai mult, de care cei in cauza sa se poata bucura si sa simta implinirea de-a lungul timpului.

By the way, daca tot aveti de gand sa cautati un fotograf de nunta din Bucuresti, as putea face o recomandare, infailibila as spune. De fapt nu o spun doar eu, ci o spun toti cei care au colaborat cu Joita Lucian.

[junkie-button url=”https://fotografjoitalucian.ro/#search/joita_lucian%40yahoo.com/_blank” style=”orange” size=”small” type=”round” target=”_self”] Vezi detalii fotograf profesionist nunta [/junkie-button]

Despre Lucian Joita am auzit atat in online, pe bloguri, dar si pe retelele de socializare si alte recomandari. Si stiti cum e, cand mai cochetezi cat de cat cu fotografia, te mai bagi si in ”curtea altora” sa vezi si sa admiri, in cazul meu, sau sa mai furi cate ceva de acolo…de meserie vorbesc.😁 😆

Unii sustin ca la cateva nunti sunt profesori. Lucian Joita are in portofoliu ceva mai mult de 400 de nunti, asa ca ma indoiesc ca ar fi ajuns aici daca nu ar fi dedicat si devotat meseriei si proiectelor sale. Curiozitatea m-a impins sa dau curs site-ului sau de prezentare si sa urmaresc recenzii si pareri. Bineinteles, exact cum ma asteptam, toate bune si frumoase…

Nici nu ai cum altfel, la ce minunatii ies din mainile si imaginatia lui, evidentiind faptul ca este unul dintre cei mai buni. Un fotograf profesionist care vede dincolo de limite, aducand fotografia de eveniment la o adevarata placere a privitorului.

Si daca tot ai gasit un fotograf de nunta din Bucuresti, cred ca din puzzle mai lipseste o piesa la fel de importanta, si anume locatia unde se va desfasura chiar nunta, nu? Pot fi multe asemenea restaurante, dar daca va doriti ceva inedit, puteti incerca la Restaurant Monah, un cochet restaurant nunta in care evenimentul sa fie pe placul tuturor.

[junkie-button url=”https://restaurantmonarh.ro/” style=”purple” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Vezi detalii restaurant Monah [/junkie-button]

Cred cu tarie ca nu ai nevoie de peisaje de vis ca sa faci o fotografie buna, un fotograf profesionist face fotografii bune in orice imprejurare. O fotografie buna nu este data de un fundal extraordinar ci de o lumina buna si emotie, cu alte cuvinte fotografiile bune, de nunta, pot fi facute si in spatele blocului.

Joita Lucian

Exit mobile version