Gabryell.ro

Poarta si tu un tricou de pe Felanto

Daca ar fi sa aduc in discutie cate ceva de portul tricourilor, clar voi incepe cu primul de acest fel, care a aparut prin secolul al XIX-lea, cand s-a inlocuit vechiul material de lana cu cel din bumbac. Practic, la inceput, a fost un accesoriu de lenjerie intima si se purta doar pe sub camasa sau haina.

Gabriel Coco Chanel il transforma in obiect de purtat in orice moment al timpului liber si astfel, apare acel tricou cu care suntem obisnuiti cu totii de la un timp. Cu toate ca sunt unele dintre cele mai cautate accesorii de imbracaminte, unii il prefera simplu, asa cum este el, dintr-o bucata si culoare, altii, pentru a se evidentia mai mult, il prefera cu multe desene sau imprimeuri, cu margini mai lungi sa mai scurte.

Referitor la materialele din care sunt confectionate, cele mai cautate tricouri barbati sunt cele din bumbac, care dupa cum se stie, pot absorbi de pana la 20 ori greutatea sa. Se spune ca pentru a realiza un tricou din bumbac, sunt necesari 10 km de fir.

Este clar ca astfel, s-au implementat pe piata diferite sugestii si pareri, diferite modele pentru orice gusturi vestimentare. Pentru a fi cat mai concret si vizibil pe piata, magazinul online Felanto.com are acum o varietate vasta de astfel de tricouri, ceea ce ii da o nota prietenoasa pe aceasta nisa de activitate.

Tot discutam despre tricouri cu imprimeuri, asa ca personal, mie mi-au atras atentia cateva modele destul de amuzante si distractive, pentru cei care stau departe de emotie si menajamente.

 

 

 

 

 

 

 

Dealtfel, pentru acei barbati mai ”seriosi”, exista alte modele mai simple, care cu siguranta le vor da speranta si incredere, fara sa fie nevoiti sa se uite in stanga sau dreapta, ca in acele momente cand ti se pare ca nimic nu-ti sta bine si toata lumea se uita la tine. Si daca mai lucrezi putin pentru corpul tau, atunci nu ezita sa iti iei un tricou de vara mulat, care sa-ti dezvaluie toate grupele de muschi bine lucrati.

Exit mobile version