HomeEvent

Masini legendare in Raliul Sibiului

Like Tweet Pin it Share Share Email

Un eveniment deosebit as putea spune si chiar cu parere de rau ca nu voi ajunge sa vad spectaculoasele intreceri. Sau cred ca vor fi spectaculoase, daca tinem cont ca vor participa 20 de masini de legenda.

Raliul Sibiului este intrecerea inclusa in cadrul Sibiu Rally Chalenge si se desfasoara in perioada 20-23 August 2015 . Spuneam mai sus ca marea spectaculozitate o dau cateva dintre masinile care participa la aceasta competitie, mai bine spus un MG TD din 1952 si o Dacia 1300 din 1985.

Ei bine, si Dacia pe care am avut-o eu si pe care inca o mai am( ar fi o faradelege sa mai obtin la ea ITP-ul care tocmai a expirat luna aceasta) este din 1982. Insa nu prea are ce cauta la un Rally decat sa pozeze in bunicuta batrana si neputincioasa…Bine, cei care participa la concursuri de genul, stiu ce vor de la masini si nici nu ma indoiesc de buna functionare a acestora.

In fine, mare eveniment mare, o competitie care este dedicata intocmai masinilor clasice, prima editie a Sibiu Classic Chalenge, o provocare as spune eu, atat pentru participanti cat si pentru organizatori. Evenimentul este cofinantat de Consiliul Local Sibiu, Primaria Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu. Si nu in ultimul rand, proiect sustinut de Orange Romania.

Sibiu Classic Chalenge

19 echipaje care au doar informatia ca vor ajunge pe Paltinis si Transfagarasan fara alte informatii suplimentare. Hmm, ce-o sa fie, ce-o sa fie… Cine stie ce-i asteapta pe concurenti. Bineinteles, trasee superbe, motoare puse la incercare si lupte castigate cu indemanare si pricepere in stapanirea cailor putere…

Afla mai multe despre Raliul Sibiului
PS: Oare s-ar merita sa fie initiat si un raliu al bloggerilor, un concurs in care sa-si etaleze fiecare cate o ruginitura sau bijuteria din parcare sau garaj. Cel putin, asa …pe orase sau zonale, dupa care cu o finala la Sibiu Rally Challenge????

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.