HomeEvent

Inca un an de Google

Like Tweet Pin it Share Share Email

16 ani de Cautare… Da exact asta se  intampla azi , 29 septembrie 2014. Google implineste astazi 16 ani de cand ne ofera cele mai mari raspunsuri la cautari si nelamuriri,  despre inovatii, noutati, stiinta, oameni, etc.

Google = googol – adica 10 la puterea 100 , este practic o corporatie americana care se ocupa de functionarea motorului de cautare .

[junkie-alert style=”grey”] Fondata in 1998 de catre Larry Page si Sergey Brin, si astazi Google ofera o metoda utila de aflare a informatiilor pe web , cu o baza de date de peste 8 miliarde de siteuri web. De-a lungul activitatii , au fost lansate de catre Google o serie de aplicatii si servicii precum : Google Earth, Google Chrome, G-mail, Google Talk, Orkut . [/junkie-alert]

Astfel , Google avea sa devina cel mai valoros brand al lumii, lasand in urma sa Apple , care detinuse acest titlu trei ani la rand , potrivit unei firme de publicitate si cercetare , Millward Brown, care realiza un top al brandurilor la nivel mondial.

google

Printre controversele in care Google a fost implicat ( era clar ca cele mai puternice branduri vor trebui sa actioneze intr-un fel )  au fost acuzele prin care Microsoft ameninta sau acuza Google ca citeste e-mailurile utilizatorilor gmail, si furnizandu-le reclame bine stabilite . Unul dintre purtatorii de cuvant, dezminte acuzatiile si spune ca nici nu poate fi vorba despre asa ceva, ci doar de un sistem automat care identifica cuvinte cheie.

Daca suntem victime sau nu a dezvaluirilor intimitatii sau identitatii, nu vom afla decat atunci cand cei cu care lucram , Google, Facebook, Twitter, o vor recunoaste. Pana atunci , ne lasam convinsi ca nu este nimic adevarat din controversele dezbatute sau incercam sa fim cat mai subtili in diferite mesaje sau dezvaluiri despre persoana noastra…

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.