HomeEvent

1 Decembrie, ziua normalitatii in Romania

Like Tweet Pin it Share Share Email

Multi s-ar imbraca la patru ace, s-ar ferchezui in cele mai stimate moduri si ar lua-o usurel, la pas, probabil cu ceva, care sa denote mandria de a fi roman in Romania. Un stegulet, o insigna, un fes sau un fular. Exact ca si o parada a unei galerii de fotbal.

Pana la urma, toti ne indreptam spre acelasi obisnuit decor, spre aceeasi defilare si demonstratie de forte. Cate or fi acolo, mai multe sau mai putine. Fiecare cu ce are…

Exact aceeasi rutina am urmat-o si eu, bineinteles cu”ai mei” , indreptandu-ne de dimineata spre Piata Civica din Vaslui, locul unde trebuie sa se desfasoare marele eveniment. Lume multa, frustrati nu mai zic. Nu putini sunt aceia care tot comenteaza usor, cu nasul in piept despre tehnica deja expirata sau mai ponosita. Pai daca vrei sa vezi ceva mai avansat, du-te la rusi nene… Acolo poate o si probezi, live. Aaaa, sa nu mai zic de inversati. Adica acei traitori carora nu le e bine nici cand e bine. Nu vor ei, na!!!!

Se stie ca ISU deja are tehnica de super calitate. Insa unii se tot balanganeau si tot isi incruntau buzele, pe motiv ca: Degeaba au masinarii daca nu stiu sa le foloseasca… Ce va spuneam. Nu e bine nene, nu !!! Stie dansul ca pompierii sunt novici.

Cu ce avem, cu aia dam inainte. Cand oare vom invata sa apreciem efortul unora, asa, cat de cat. E asa greu??? Dar frustratii sunt greu de…convins. Batman, Batman!!!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

[junkie-button url=”https://www.facebook.com/GabrielTuchendrea/media_set?set=a.1083663041665896.1073741864.100000666326995&type=3&pnref=story” style=”grey” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Vezi mai multe fotografii din album [/junkie-button]

Trecand peste nemultumiri, dupa parada, odata ajuns acasa, am hotarat sa-mi mai satisfac ceva din veleitatile gastronomice. Ca tot e ziua aia a ciolanului. Unii fug dupa el, altii vor doar sa-l serveasca in fasole. Exact asa m-am gandit si eu. Si da-i la treaba…

Mai jos e ceea ce a iest din acompaniamentul gastronomic a subsemnatului, lucru cu care m-am mandrit mai toata ziua. Ce mai, pana la urma, ceva din sarbatoarea asta trebuia sa ajunga si in stomac, nu ???

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCAltfel spus :

[junkie-dropcap]La multi ani Romania, la multi ani vasluieni!!![/junkie-dropcap]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.