HomeCotidian

Telefonia mobila, incotro!!!

Like Tweet Pin it Share Share Email

Nici nu stii cum sa o dai si unde sa apuci. Acum ceva timp, RCS, RDS, DIGI si ce o mai fi, cu ale lor contracte si oferte de telefonie, abonamente ieftine, telefoane in rate si alte bunastari numai bune de ademenit naivi, pareau sa-si testeze limitele si sa aduca prosperitatea vorbitorilor de mobil si impatimitilor de trafic pe net.

Incet, incet, unii si-au putut porta numerele din alte retele pe cele de la Digi. Frumos, elegant, cat de cat…Semnal bunisor, roaming cu Vodafone acolo unde nu isi facea Digi acoperirea si toate pareau sa mearga pe un fagas normal. Iata ca de la un timp, Vodafone i-a cam parasit cu roamingul. Si asta in timp ce contractele nu specificau mai nimic despre schema de mai sus…Practic, se cam schimba niste reguli in timpul jocului.

Multi dintre cei care iubeau Belgravistanul si Nema Dobanda si-au cam pus mainile in cap. Canci semnal prin unele locuri, trafic slab sau mai deloc…Se pare ca din start, se mentine treaba cu Kaput Semnal

Initial, mai aveam putin si dupa ce terminam un contract pe la Orange, ma furnica si pe mine o portare. Insa parca m-as mai gandi in momentul de fata. Viata nu e asa roz pe la nici un operator, daca stau sa vizionez parti din experientele traite in ultimul timp.

Le trimit celor de la Orange un email prin care le ceream sa-mi spuna cand se termina contractul, pentru a sti cum stau. Din comoditate poate, sa nu mai rascolesc prin cont dupa cele reinoiri de pana acum. Din raspunsul d-lor, aflu ca imi expira prin 2017, prin vara. Ceva nu se lipea. Imi fac timp si intru totusi in cont pentru a ma edifica. Imi facusem un upgrade prin 2014. Ceea ce insemna ca doi ani, expirau anul acesta. Deci in 2016.

Le trimit iarasi mesaj si primesc un telefon prin care sunt anuntat ca intr-adevar, au rectificat si 2016 este sfarsitul perioadei contractuale. Pai bine ma, si daca nu ma sesizam, le plateam asa, pana in 2017 ?

Am vrut sa-i iau putin la rost si tot eu am fost cel ciufulit, domnul operator fiind cel intrigat. Pai nu mai greseste omul, ce naiba!!!Omul ca omul, dar ditamai firma si tehnica revolutionara greseste doar daca au interes si se doreste aceasta greseala.

Deci, unde sa o mai dai, ca sa fie bine sa nu fie rau??? Cred ca totusi, am infrant!!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.