Gabryell.ro

Sunt din Vaslui si-mi pasa

Vad cum din ce in ce mai mult, Vasluiul si noi, locuitorii sai, suntem pusi la zid din toate punctele de vedere. Nu aud decat injurii, nu vad decat mizerii si nu citesc decat tampenii care fac imaginea orasului si celor care traiesc aici, un tinut demn de Sin City sau Eldorado al rautatilor…

Poate ca de multe ori, increderea si puterea mass-media a fost folositoare si chiar benefica. Insa acum, inclin cu tot elanul sa cred ca lipsa de experienta, marketingul bazat pe minciuna si eroare, regiile ieftine, incep sa ia amploare, demonstrand lasitatea si incompetenta jurnalistilor.

Lasand la o parte Operatiunea celor sapte, cum ii spun eu, zi de zi se intrezaresc mai tot felul de idiotenii laolalta cu inventatorii lor, vesnicii idioti, cu precadere cei de la ProTv. Pana la urma, o televiziune care nu face altceva decat sa puna pe cei care muncesc si se spetesc acolo sa-si rupa din viata cate putin pentru a promova sau pentru a ramane in sistem.

Asa cum limbarnicul Maruta, omul fara caracter( ca doar acestia reusesc sa se mentina in televiziunea mai sus mentionata) una a spus, si alta a facut in momentul cand a avut dezbaterea cazului de viol de la Valeni.

[junkie-alert style=”yellow”] Pai e frumos cretine, sa promiti solemn ca nu va vedea nimeni fatuca aia violata, pentru ca mai apoi sa-i propui bani sa spuna ca si-a dorit singura sa apara la TV? E frumos sa faci o lume sa te urmareasca pentru ca mai apoi sa iti vinzi omenia? De ce nu ramai cu satra ta de cioflingari, de tigani si cocalari pe care ii tot inviti. Nu crezi ca esti mai bun la promovat poponari si curve plutind printre petale de trandafiri alaturi de Cristi pe Ape Cristaline???

[/junkie-alert]

Pe langa tam tam-ul facut cu acest caz, am impresia ca mai toti reporterii, leprele, jurnalistii si castralacii din TV s-au mutat pe la Vaslui. Cine stie, poate isi gasesc vreo obste pe aici si raman de tot. Apoi sa vada si d-lor cum e sa fii ponegrit drept vasluian. Pana si emisiunea speciala ( tot de la ProTv, bineinteles) Fara Carte, Fara Viitor, este regizata si traita tot in dragul nostru Vaslui, cautand cu disperare orice colt de sat, orice bordei sau cotlon in care nu se poate sa nu existe ceva… genial de transmis.

Bine ca ati vazut toate partile bune, toate locurile superbe din Vaslui, Copoul, Centrul Civic, Muzeul, Curtile Domnesti sau manastirile pline de culoare de prin imprejurimi. Bine ca in orasele in care v-ati nascut domnilor care acuzati Vasluiul, bine ca acolo sunt toate puse la punct si la locul lor, fara defecte sau cusururi.

Curtile Domnesti
Parcul Copou

Oripilarea vine atunci cand vezi un reportaj care nu are nici in clin, nici in maneca cu titlul. Asta e, cand nu gasesti ceva la obiect, improvizezi. Ca doar nu lasi prostimea asa, fara subiecte. In cazul nostru, Mihaita, un copil din Draxeni, cu handicap sever, care abia merge, abia distinge lucruri. In urma unui accident medical, acesta a suferit o forma de paralizie. Culmea este ca acesta isi da silinta sa citeasca pe ” bajbaite”, sa distinga anumite lucruri si animale, sa vorbeasca corect. Si tot acest reportaj este inclus in Fara carte, Fara viitor. Bai, voi sunteti sanatosi la cap!!!

Una mai noua, cazul fetei premiante care a fugit de acasa pentru ca nu a obtinut vacanta la mare dorita.  Vezi Titlul stirii:

[junkie-alert style=”grey”] Eleva premianta din Vaslui, disparuta de doua zile, a fost gasita intr-o gara. Fata are nevoie de sprijinul psihologilor [/junkie-alert]

Baietii, aloooo!!! A fost gasita taman in gara din Vaslui, ca e doar una singura si atat…Mda, ce spuneam mai sus. deja ProTv-ul devine constant si rapid televiziunea care dezinformeaza, minte si implora audienta…

In sfarsit, paginile colcaie de stiri si culminatii despre si in Vaslui, ajungand personal sa fiu catalogat prin diferite comment-uri drept moldovean nu mai stiu cum, acolo unde stam cu mana intinsa, unde legea se face cu ciomagul si multe alte atribuiri care imi dau mult mai multa tarie sa spun si ce simt. Asa ca ar fi bine sa stiti ca Sunt din Vaslui si-mi pasa

Exit mobile version