HomeCotidian

Protv-ul, un refugiu al limbilor spurcate

Like Tweet Pin it Share Share Email

Da bravo ma!!! Cum naiba sa iti poti apara valorile, ideile si mandria. Tot vad protevistii cum baga mare prin stiri despre cei care nu mai incap in Romania.

Ideea este ca prin voi, atragem toata atentia, prin voi atragem aproape toata deznadejdea, tot dispretul si fugarim sperantele de a ne mandri cu o tara mai buna. Este si normal sa fim angajati in lupta pentru pastrarea unui orgoliu, a unei tari ce ar trebui sa merite respect. Pana la voi. Pana cand ajungeti sa starniti revolte si intrigi spectaculoase.

Nimeni nu spune ca acei tigani (ca romi sau romani nu le pot spune) care au invadat tarile scandinave, respectiv Suedia, nu isi incearca marea cu degetul. Nimanui nu-i convine sa vada cum i se fura din casa, cum se cerseste prin prefacatorie si cum se lauda cu masinile scumpe de acasa, in timp ce acolo se dau loviti ca vai de mama lor.

Insa asta este problema lor si numai a lor. Intrebarea este: Voi cum combateti aceste probleme? Care sunt masurile cu care vreti sa le rezolvati, in afara de faptul ca ridicati Romania in ochii tuturor, in cel mai negru punct?

Chiar si noi, cei de rand ne ofticam cumva, dam mai des din buze si uitam gandindu-ne ca asta este ultima grija a noastra. Gandindu-ne cum sa ne ducem traiul si problemele cotidiene. Pana cand apareti voi pe sticla, cei care vedeti lucrurile asa cum numai voi stiti, asa cum altii nici nu-si imagineaza. Cat de mult va place sa ne faceti de rusine. Pe toti!!!

limbile spurcate ale romaniei

[junkie-alert style=”grey”] -Mai tanti Esca, nea coclendere Maruta, bre Tanase urecheatu’, autoritate de mass media care te numesti ??? Pana la urma, asupra a ce vreti voi sa atrageti atentia??? Sau ma rog, la ce salarii ridicati din toate marsaviile, cred ca si eu as manca de pe jos, asa, ca voi… [/junkie-alert]

[junkie-alert style=”grey”] Sunteti la fel de pacatosi, poate mai ceva decat acei fatarnici. Sunteti limbile spurcate ale Romaniei… [/junkie-alert]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.