HomeCotidian

Popa tot popa ramane

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cum sa nu te minunezi cand vezi si auzi o multime de fapte mai mult sau mai putine de ordin preotesc. Cum ca un parvenit de cine stie ce parintel o da pe la pacanele, altul nu pridideste a mai canta te miri ce sloave din Psaltire sau Biblie, beat turta si in miezul noptii, iar pe altul fumatul il ajunge din urma si nu il mai satura de iarba …ptiu, duca-se pe pustie…!!!

Pai si daca tot se mai ciufulesc intre ei pe cate o parte a parohiei ( ca deh, trebuie si aia masurata si impartita, ca de nu, jalba-i mare) ce si-au zis vreo cativa, asa, mai luminati : Ia hai sa ne facem noi bisericile sau scorburile noastre proprii, sa nu ne mai batem capul cu aia, fraierii de ne-au data afara.

Pentru ca asta este adevarul. Cuviosii sunt falsi. Falsi, in ideea ca de fapt ei au fost monahi si popi care au fost exclusi de BOR din prea multa dragoste. Dar nu dragoste pentru Dumnezeu, ci dragoste pentru enoriasele carora le alinau suferintele prin spovedanie si ce-o mai fi fost pe acolo…

Asadar, dughene, garaje sau diferite locuri in natura, au devenit pentru acestia locul unde slujbele isi mentin ritmul normal, chiar poate mai mult decat normal, mai ales cand enoriasele cu care acestia au preacurvit, bocesc si ii injura pe arhiepiscopi pentru chinul la care a fost supus parintele pe care l-au dat afara…

Mai nou, cultul infiintat de acestia este Mitropolia Autonoma, al carui sef este Gherasim Bratu ajutat ( atentie, de Mitropolit Primat Basilio al Italiei), cult care nu este recunoscut dar functioneaza. Si functioneaza atat de bine, incat enoriasii vin, manelisti de tot felul lasa donatii acestor proscrisi si se inchina la sfinti necunoscuti si icoane din care izvoraste mir.

Astfel, Emilian Caruntu, un fost calugar de la Manastirea Raraului detine titlul de Exarh Arhimandrit Mitrofor Onufrie. Ei, frumos nu ??? Cine stie, ala are… Mai ales ca slujbele le tine nestingherit pe Aleea Mizil/ sectorul 3 din capitala.

preoti falsi

Pai, daca tot ne iubeste femeile, da-i cu spovedania, da-i cu agheasma apoi da-i si cu crucea…Poate s-or incurca de tot Caile Domnului si n-om mai sti incotro sa apucam. Doamne Fereste !!!!

Mai multe puteti citi pe evz.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.