HomeCotidian

Oameni pentru Marius

Like Tweet Pin it Share Share Email

In fiecare zi ne gandim la noi, la familia noastra si la cei din jur, la prezent si viitor. Cateodata visam cu ochii deschisi la bucuriile vietii, trecute sau cele ce vor urma. Pentru ca toate aceste privilegii sa ne fie acordate, este nevoie de multa SANATATE, ceva BUNATATE si multa incredere in DUMNEZEU.

Este practic cel mai important factor si ingredient pentru a umple reteta multumirii si implinirilor sufletesti. Bucuria cea mai mare vine din partea celor cu care ne petrecem cea mai mare parte din viata, a copiilor, rudelor, familiei in general. Nu in ultimul rand, prietenii si colegii sunt cei cu care ne umplem o simpla  parte din timp si din viata.

Din pacate, pentru unii prieteni, colegi, semeni ai nostri, lucrurile si drumurile vietii par sa ia o cale tocmai inversa decat s-ar fi asteptat. Nu vreau nicidecum sa fac din acest articol o milogeala ieftina sau un motiv de atentionare. Pur si simplu, este doar un strigat, un semnal pentru suferinta unui om si a unei familii…

Este vorba despre suferinta unui om in primul rand, apoi sa-i spunem un pompier, un salvator la randul sau, asa cum ne place noua sa-i numim. Marius Obreja este unul dintre colegii mei, pompier la ISUJ ‘Podul Inalt’ Vaslui, detasamentul Birlad. In ultimii ani a activat in SMURD cat si la interventiile desfasurate de pompierii militari, incendii, descarcerare, salvari, etc..Nu ne despart decat cativa km dee la Vaslui pana la Birlad. Are o familie frumoasa, asa cum si-ar dori oricare dintre noi, si pana acum ceva timp era un om multumit, implinit si fericit.

Se spune ca Dumnezeu ne mai amana insa nu ne uita niciodata. Suferinta lui Marius consta in diagnosticarea cu neoplasm pancreatic. Pana acum, a suferit deja doua interventii chirurgicale. Multi dintre noi stim ce inseamna si cat de optimisti am putea fi. Insa nu e cazul familiei acestuia. Cand spun familie, inseamna sotie, un baiat de 18 ani si o fetita de sase ani. De parca toate acestea nu ar fi fost de ajuns, ratele, alimentatia si tratamentul, sar mult peste bugetul familiei.

Astfel, cel care pana mai devreme facea tot posibilul sa salveze vieti, are la randul sau nevoie de salvare. O salvare care se poate face doar prin oameni si cu oameni. Asadar, pentru ca acest lucru sa poata fi posibil,  exista cateva demersuri.

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”Cont Banca Transilvania”] Marius Dumitru Obreja RO23 BTRL 0380 120 1I 286 25XX [/junkie-tab][junkie-tab title=”Nr telefon direct”] 0727802603 [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Un alt mod de a fi alturi de Marius, este chiar in afisul de mai jos, unde sunt asteptati toti cei cu suflet mare si inima buna, prieteni, colegi si nu numai…

afis marius obreja

Tin sa va multumesc pe aceasta cale in numele familiei lui Marius Obreja si a colegilor mei. Numai bine!!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.