HomeCotidian

Mutari mari cu eforturi mici

Like Tweet Pin it Share Share Email

Pe undeva, ne-am confruntat cu totii si ne vom confrunta in continuare cu marea mutare si ura fata de efortul depus pentru caratul unor lucruri de colo, colo. Insa, e ca-n fotbal si vorba unuia mai inteligent ce-si spune rege: Ai n-ai mingea, tragi la poarta…!!!

E sublim sa stii ca atunci cand ti-e lumea mai draga, sau cand te gandesti ca odata si odata, marea mutare va veni cu siguranta. Insa nu e neaparata nevoie de mutare. Este de ajuns sa-ti schimbi doar cateva lucrusoare prin casa. Ceva mobilier, inlocuirea unui frigider cu enorma combina frigorifica, acum in trend, masina de spalat, etc…

Bine, asta intr-un caz fericit, cand vin pe rand. Insa la mine personal, toata tevatura s-a intamplat odata. Exact. Mi le-am schimbat toate odata. Frigiderul, masina de spalat, canapeaua cu fotoliile, televizoarele cu tub, aragazul… Si marele noroc a fost ca am gasit si un cumparator pentru toate cele vechi. Bine, la un pret de SH, toate fiind functionale.

Ori eu, trebuia sa le carabanesc pe cele vechi pentru a le putea baga pe cele noi. Cel care le cumpara mi le lua, cu o conditie. Sa i le impachetez si cand sunt gata, sa-l sun si va veni cineva sa le ia. In conditiile in care am aflat ca dansul era din alt oras. Normal! Mai bine nici ca se putea. Cei cu agregatele vechi deja se anuntasera pentru a doua zi.

L-am sunat si la prima ora dimineata am avut surpriza sa ma trezesc cu o echipa pentru debarasare a lucrurilor vechi. Mi s-a parut excelenta ideea si am aplaudat initiativa omului si a celor care isi faceau treaba astfel. O solutie destul de eficienta as spune, o categorie de business la care nu multi s-ar fi gandit.

Star Move este unul dintre clientii cu care voi mai lucra si carora cu siguranta le voi mai da de lucru in viitorul apropiat. Nu numai debarasarea ci si mutarea lucrurilor la schimbarea locuintei, curatarea si debarasarea materialelor dupa anumite lucrari de reparatii si renovare, toate acestea fac parte integranta din activitatea celor de la Star Move.

Multe situatii au fost atunci cand unele firme isi doreau mutate diferite aparaturi tehnologice sau alt mobilier de uz obligatoriu. Copiatoare, PC-uri sau seifuri. Intotdeauna se punea problema daca toate acestea vor ajunge in siguranta, vor fi transportate cat mai atent pentru a nu se deteriora. Tocmai asta fac acum cei care ofera un transport personalizat. Toate aceste mutari sau relocari, dupa caz, se pot face acum in cea mai deplina siguranta si cu certitudinea bunei functionari ulterioare.

Compania este interesata in permanenta si de colaborari cu firme de import/export, in tara si in strainatate, dorind sa ofere clientilor servicii cat mai complexe si utile. Atunci cand este necesar un transport in strainatate, beneficiarul este tinut la curent in permanenta cu starea transportului, datorita programului de dispecerat de 24 de ore din 24 …

Am observat ca din parcul auto a companiei, fac parte de la camionete de 1,5 tone sarcina utila, pana la camioane de 20 tone, trailere sau diferite camioane cu temperatura controlata pana la masini speciale destinate transporturilor pentru produse speciale ADR.

Practic, util si eficient. Cam asa as putea numi eu, personal, actiunea si dezvoltarea companiei Star Move.

servicii de transport personalizat

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.