Gabryell.ro

Mascaricii care dezinformeaza

Cum dealtfel exist, la fel ca orice detinator al unei pagini de facebook, tot incercand diferite articole sau evenimente, vad ceva ce mie unul mi se pare destul de nelinistitor. O fotografie si un share al unui articol de pe un site No Name care ar face pe oricine sa creada ca stirile acestora sunt pe val.

Curentul.info ( da bravo ma…ati nimerit numele la fix), caci despre asta vorbim, pare sa mearga la fel ca multe alte siteuri doar pe fake-uri. Cele care sa dea vizite…O stire care facea obiectul unei casatorii dintre un islamist si o fata de 7 ani, cum ca nu stiu ce religie, obicei, ritual Sharia i-ar permite, etc…

Fotografia care a adus controverse….

Foto si share-ul cu pricina

Bai baieti, poate toti mai debitam oarece inimaginatii ascunse, mai dam cu mucii in fasole si ne dam pareri care mai de care mai deocheate.

Insa faptul ca redactezi un articol fara sa te documentezi, fara sa te intereseze si fara sa ai habar despre ce este vorba, mi se pare o jignire adusa asupra cititorilor si fraierilor care va mai si tin hangul.

Mai jos, aveti si videoclipul care dezminte ca ar fi vorba de ceva legat de casatorie ci de la un spectacol organizat si fetita care recita versuri din Coran. Asa ca pentru naivi, nu va lasati impresionati si intimidati de o fotografie sau de o stire facuta de amatori…

Exit mobile version