Gabryell.ro

Mana in mana cu Sustenabilitatea

Unul dintre marile principii actuale este acela de a invata cum sa traim sanatos. Si aici am putea face referire la alimentatie, sport, diversificarea multora dintre tabieturile noastre pe care le credeam oarecum nesanatoase. Insa un nou aspect a modului nostru de viata, depinde de un alt factor principal, si anume sanatatea locului in care traim, sanatatea planetei.

Astfel, cea mai ”depresiva” problema a pamantului este fara nici o indoiala, infinita poluare. Peturi, substante, deseuri, toate sunt parte integranta a poluarii planetei. Pe undeva, se incearca noi metode de reciclare, pentru deseuri menajere, pentru diverse materiale, reinvierea unor produse, provenite din alte produse ”toxice” daca ar fi lasate la voia intamplarii. Ei bine, aici vorbim de efectul SUSTENABIL.

Cand ne referim la sustenabilitate, ne-am putea referi la o economie a apei menajere, o economie controlata a energiei, invatarea modului de reciclare a desurilor menajere pe puncte de colectare, etc. Astfel, unul dintre sustinatorii acestui efect sustenabil, Decathlon, vine cu un plan diversificat, si propune o serie de metode prin care putem aplica sa fim sustenabili.

Descopera produsele Ecodesign

Ce implica acest proiect?

Materiale din surse sustenabile

Majoritatea emisiilor de gaz cu efect de seră provin de la produsele pe care le folosim. Transformând procesul de producție, pentru că respectăm natura, încercăm să ne reducem impactul asupra planetei-Decathlon

DECATHLON BUY BACK

Decathlon Buy Back, este un alt mod pentru mentinerea si incurajarea sustenabilitatii. Poti spre exemplu, sa-ti schimbi bicicleta. Daca ai o bicicleta mai veche, cumparata de la Decathlon, poti veni cu ea in magazin, si dupa o evaluare poti primi un voucher de 60% din valoarea acesteia si sa iti achizitionezi una noua.

Vezi detalii despre conceptul Buy Back

Un alt concept din acest program de la Decathlon, este vanzarea de echipament sportiv. Poate vrei un upgrade la clapari, poate iti schimbi cortul de drumetie, ori copiii au mai crescut si schiurile trebuie schimbate. In magazinul Second Hand, este acum posibila vanzarea acestora.

Mergi in magazinul Second Hand

Produse Resigilate

ETICHETA VERDE, PRODUS RESIGILAT, SEMNALIZEAZĂ PRODUSELE RESIGILATE.

Prin cumpărarea unui produs resigilat, beneficiezi de:

SIGURANȚĂ – 100% din produse sunt verificate înainte de a fi puse în vânzare

ACCESIBILITATE – au prețul redus

ZERO RISCURI – beneficiezi de potilica de retur și garanție Decathlon

SUSTENABILITATE – ai un impact pozitiv asupra mediului înconjurător

Un alt serviciu oferit de Decathlon, este cel al unui Atelier, unde ti se pot rezolva multe dintre problemele legate de produsele achizitionate. Aici am putea enumera cateva dintre aceste servicii, reparatii talpa schiuri, deplasare legaturi schiuri sau snowboard, ascutire patine, inlocuire segment de bat pentru cort, reglare tensiune pentru banda de alergat, schimb cablu banda de alergare si multe alte servicii care pot fi rezolvate de mesterii Decathlon.

Vezi aici serviciile de Atelier

Exit mobile version