Gabryell.ro

Inspira-te de pe Vivre cu 10 idei de amenajare a gradinii

Sincer, hai sa recunoastem ca majoritatea dintre noi, cautam cel mai cel, all the best, my new world, toate acestea sa faca parte din spatiul nostru cel mai bine spilcuit, linistit si aranjat. Cand te gandesti la posibilitatea si analiza detinerii unui mic teren, al tau, cat de cat, sa-ti poti crea oaza ta de relaxare si implinire, vei lua in calcul si posibilitatile sau tematicile de aranjamente si orientare tematica.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, as opta pentru ceva amestecat, rustic, usor modernism, in functie de natura locului si trebuintele necesare acolo. Bineinteles, nu vor lipsi din tablou foisorul, gratarul si o mica odaita, bucatarioara de vara… Sub aceleasi aspecte, ne vor trebui cateva idei, prin care sa animam locul, sa il facem cat mai placut, sa fim sinceri cu noi si impliniti ca acolo ne simtim cel mai bine.

In speta unora care detin si apartament, dar si un mic locsor pe undeva, intr-un cadru periferic sau mai altruist, la tara, o gradina poate fi exact acel loc pe care sa-l impartasesti cu toata lumea, metaforic vorbind, nu chiar cu toata lumea.

In alta ordine de idei, trebuie sa gasim cele mai trend si onorabile amenajari de decor, in maxim zece recomandari

Cam atat in ceea ce priveste ansamblul de moilier, odihna, masa, relax. Insa de cele mai multe ori, alegem sa ramanem in locusorul nostru, in oaza noastra de desfatare si rasfat peste noapte. Si atunci, va trebui sa luminam si sa animam la propriu acest coltisor de gradina.

Bine, nu sunt nici pe departe chiar toate ideile de amenajare a gradinii noastre, acestea pot diferi de la spatiu la spatiu, dupa cum am spus, in functie de teren, asezare, utilitate si constructie. Cert este ca trebuie sa tinem cont de gusturi, de modele, de absolut toate dichisurile pentru ca amenajarile sa fie placute, sa ne simtim noi bine acolo, altceva, nici nu mai conteaza…

Exit mobile version