HomeCotidian

Inna, dragostea noastra, a tuturor romanilor

Like Tweet Pin it Share Share Email

Dumnezeu a varsat tone de talent peste oamenii din tara asta si nu avem cuvinte sa ii multumim pentru darurile sale de pret! Am avut pictori care au transformat in icoane carul cu boi, sculptori ce au revolutionat arta si slagarele noastre au facut inconjurul lumii.
“Sanie cu zurgalai” a fost tradus si interpretat de multi cantareri din afara. Hagi, Nadia Comaneci, Gabi Szabo, sportivi talentati, au facut ca drapelul romanesc sa se ridice pe cel mai inalt cararg.
Astazi o avem pe Inna, valoare de calibru international. Nu putem sa nu ne amitim cu mandrie slagarele ei auzite la posturile de radio, nominalizarea la premii importante si implicarea delicatei si fragilei cantarete in cauze sociale nobile.
De la aparitia sa din 2008 in peisajul muzicii usoare internetionale, Inna a avut o ascensiune fulminanta.
Invitatiile la concerte nu contenesc nici acum, fiindca lumea stie ce succes rasunator a avut ea in Mexic, Turcia, Rusia si Japonia.
Parcurgand toate aceste date biografice despre activitatea muzicala a divei, ai crede ca pret concert Inna este astronomic si ca nu iti vei permite niciodata sa o aduci sa cante la nunta fiicei tale sau la majoratul baiatului tau. Sa stii insa ca marii artisti au tarife decente fiindca fac cu multa daruire ceea ce fac si se gandesc la admiratorii lor care doresc sa ii auda cantand.
Marii artisti sunt scumpi in ceea ce fac si nobili in tot ceea ce se implica.
Organizatorii de concerte stiu din proprie experienta ca prezenta Innei pe afis vinde toate biletele puse in joc si pot face loc si unor artisti mai putini consacrati sau valorosi pe langa ea, fiindca si ei au nevoie de consacrare.
La Inna consacrarea a izbucnit ca un vulcan activ puternic de la primele aparitii si in momentul acesta cantareata este pe val, tocmai de aceea trebuie sa aranjati lucrurile din timp, in cazul in care doriti sa o angajati sa cante la spectacolul organizat, la ziua comunei sau a orasului ori la diferite evenimente particulare.
Am auzit-o pe Inna interpretand folclor, cantand alaturi de voci mari ale muzicii usoare romanesti si a facut fata cu brio tuturor provocarilor. Mi-au dat lacrimile la cantecele:”Canta cucu-n Bucovina” si “Sanie cu zurgalai”, fiindca in vocea Innei era intreaga caldura a acestui pamant.
Siguranta cu care ataca partiturile se datoreaza pregatirii ireprosabile.
Inna se pregateste cu responsabilitate si pentru cea mai mica aparitie, de aceea este primita cu aplauze. Cantareata se simte in elementul ei pe scena, de aceea traieste prin cantec si pentru cantec.
Inna este personalitatea pe care trebuie sa o aveti pe scena la spectacolul sau evenimentul pe care il organizati fiindca este o personalitate si garanteaza succesul. In Japonia se spune ca i s-au aruncat pe scena sute de jucarii de plus si zeci de buchete de flori, in Turcia a fost aplaudata 10 minute in picioare fara intrerupere, cu toate acestea artista a ramas cu picioarele pe pamant.
Da, succesul international este inca in palmares, dar cantareata adora sa cante pentru romanii ei, de aceea grabiti-va sa luati legatura cu impresarul ei!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.