HomeCotidian

Inchisoare pentru hoti de valoare

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cam asa s-ar putea numi inchisoarea de la Gaesti-Dambovita. O Pensiune de 2 margarete, asa sa nu fiu nici prea pompos si sa ridic in slavi conditiile superbe cu care sunt incantati detinutii ( este totusi o inchisoare si nu le putem spune altfel oaspetilor care salasluiesc aici).

Cred mai degraba ca acei pustnici care traiesc liberi prin chiliile sapate in munti sau prin te miri ce cotloane, se jertfesc si se chinuie mult mai rau decat locuitorii inchisorii din Gaesti. Asta daca tinem cont de faptul ca acestia mai si postesc si nu-si permit chiar un meniu zilnic de genul: ciorba de fasole, pilaf cu carne cu salata verde ( eheiii…) sau o salata orientala asa, mai pe seara, pentru detoxifiere…Asta in conditiile in care acum ceva timp, prin spitale se cam taiase norma de carne

Ar mai fi cateva dotari pentru diferite activitati, asa, de plictis cateodata, in care sa te deconectezi de stresul de scriitor. Eu stiu, dupa ce mai scrii cateva file de carte, iti trebuie nitica relaxare, plimbare si sport. Si unde altfel daca nu intr-o sala de sport cu aparate de forta si dusuri, curti cat mai generoase pentru plimbari, teren de sport, fotbal, tenis, baschet.

Nu de alta, dar unii mai sunt si fosti mari patroni al unor echipe de fotbal si sa nu-si scape din mana sau sa-i chinuie amintirile asa tare, mititeii…

Aaaa, pentru necunoscatori, aici salasluiesc vai mama lor,

Ioan Nicolaefost student al Scolii de ofiteri de militie si securitate Baneasa- atentie, fost functionar la Intreprinderea de Comert Exterior in anii ’80, sector export ingrasaminte chimice… Pai credeti ca afacerile se invata asa, batand din palme …!!!

Victor Babiucfost ministru al Apararii si fost consilier juridic, sef la ministerul Comertului Exterior prin anii ’70. O fi avut influenta Comertul Exterior la astia doi ???

Dumitru Cioflina – sef al Statului Major al Armatei Romane( 1991-1997)

penitenciarul Gaesti
penitenciarul Gaesti

Cam acestia sunt cativa din locatarii detinuti de Penitenciarul Gaesti. Cum or sta, cum n-or sta, se vede treaba ca se mentine aceeasi atitudine de discriminare, atitudine de sfidare si diferentiere intre pedepse si locuri de ispasire a acestora. Tind sa cred cu parere de rau ca toate aceste favoruri sunt fara drept de apel, in functie de bugetul unor hoti de valoare si coruptie la nivel inalt. Mult prea inalt….

[junkie-button url=”http://www.evz.ro/pension-cu-gratii-pentru-detinutii-vip.html” style=”orange” size=”small” type=”round” target=”_self”] Sursa articol EVZ.ro [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.