HomeCotidian

Inca un motiv pentru care sa pretinzi bonul fiscal

Like Tweet Pin it Share Share Email

In general nu prea obisnuiesc sa cer bonul fiscal atunci cand merg la cumparaturi. Bineinteles, asta daca nu trebuie sa dau socoteala despre cat si pe ce am cheltuit atat…Dar altfel, doar daca mi-l baga doamna de la casa fortat in buzunar. Nici nu prea vedeam cu ce m-ar fi ajutat pe mine sau … Poate cu aceasta ocazie ii ajutam pe dansii, cei de la magazin. Clar.

In fine, ideea este ca musai trebuie sa-l pretind, sau dupa spusele unora, mari dregatori si legiuitori, poti pleca cu marfa daca nu iti dau bon fiscal.

-Mai… Stati putin! Adica cum? Merg la magazin, fac ceva shopping, ajung la casa sa platesc si… Trebuie sa cer inainte un bon fiscal ca altminteri, eu o sterg cu marfa, nu ?

Sau ajung la casa, dau banutii, si??? Plec, nu ? Omul striga dupa mine si ii spun ca fac asta ca nu mi-a dat un bon fiscal. El scoate bon, vrea sa mi-l dea si eu spun ca nu se pune, trebuia sa mi-l fi dat din prima. Sau cum?

Hai ca asa ne lungim pana ne latim la minte. Nu merge decat la magazinele care nu au case de marcat. Sincer. Sau, eu stiu, neomologate, piratate, neverificate, etc. In rest…

A, daca tot vorbim despre evaziuni, mare atentie la noua gaselnita a incurajarii de a pretinde bonuri fiscale. O idee consecventa as putea spune. Ministerul de Finante in colaborare cu Loteria Romana organizeaza Loteria Bonurilor Fiscale.

aduna bonuri fiscale pentru loterie

Mai pe scurt, cumperi orice in perioada 2 februarie – 28 martie, aduni bonurile fiscale si participi automat la prima extragere ce va avea loc 13 aprilie 2015. [junkie-button url=”http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2015-02-4-19284883-0-proiectordinextragerepaste2015.pdf” style=”grey” size=”small” type=”square” target=”_blank”] Vezi Ordin organizare [/junkie-button]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.