Gabryell.ro

Exemplu americanesc sau nepasare romaneasca

Bine ca s-a implinit profetia batranilor nostri care spuneau candva : Eheee!!! Mai devreme sau mai tarziu ne vor cotropi americanii !!!

Si uite ca sunt prezenti si pe la noi, in sfarsit. Acum , ca sunt prezenti , depinde cum vedem partea plina sau goala a paharului. Partea rea este ca au adus Chevron-ul , ceva armata si cine mai stie… Pana acum, nu au deranjat decat cu gazele de sist . Ca militarii au treaba lor pe la Kogalniceanu!!! Sau nu ? Se pare ca au o mai mare treaba . Si nu la aeroport, ci pe plaja din Mamaia…

Una dintre responsabilitatile lor, acum mai nou, este sa ne mai curete frumusetile de plaje , cele pe care le adora mai toata limpezimea si spuma Romaniei. Plaja cea muult cantata de catre un primar tontoroi si mascarici , plaja pe care nu sunt in stare decat sa o scurga la maxim si sa profite de toate cele .

Ei bine, da ! Ieri, pe un timp destul de trist , cu vant si ploaie, Organizatia Let’s Do It Romania s-a gandit sa faca ceva curatenie si sa mai stranga din urma ,,iubitorilor de litoral,,… Ideea este ca printre cei 132 de voluntari care s-au adunat la aceasta activitate, au fost prezenti  angajati ai Ambasadei SUA in Romania precum si ai US Army de la baza Kogalniceanu .

Cum romanul este fidel vorbei ,, Calicul este si gingas,, americanul ne-a demonstrat ca nu impartaseste ideea si poate iesi oricand la activitati de tot felul.

Sursa foto letsdoitromania.ro

Pentru cine se tot intreba pana acum : Ce naiba e ma cu americanii astia pe la noi , prin tara ?  Ei bine ,  activitatea de mai sus poate fi un raspuns concret. Unde nu e in stare romanul, poate fi americanul… ???

Exit mobile version