HomeCotidian

Descopera cursul de leadership Brightway®

Like Tweet Pin it Share Share Email

Unul din factorii cel mai bine cotati intr-un business, este fara indoiala acel agent de conducere, de intuire, de marketing si surplus de informatii. Candva, intr-o intreprindere, existau functii diverse printre care director, director adjunct, sef sau alte denumiri care sa puna in prim plan un conducator priceput.

Din pacate, putini erau cei care se pricepeau sa conduca pe masura functiei pe care o ocupau. Multi erau, si inca mai sunt pusi dupa criterii nejustificate, aproape ca nici ei nu stiu cum au ajuns si ce ar trebui sa intreprinda pentru a putea strabate printre taberele rivale de productie. Bine, demult, in anii comunismului, nici nu se concura prea mult, productiile erau umflate, cifrele erau de multe ori fictive.

INFIINTAREA SI REZISTENTA UNEI AFACERI

In prezent, exista pe piata multe afaceri, multe idei si aproape o intoxicare cu diferite produse folositoare sau mai putin interesante. Multe se copiaza, se suprapun, putine sunt cele care sustin cu adevarat necesitatea populatiei cu adevarat folositoare. Practic, aici vorbim de inovatie, de infiintarea unei idei de business, care pana la urma sa reziste pe piata si sa vanda, sa trezeasca cat mai multa nevoie de necesitate. Pentru acest tip de resistance mode, este strict necesara experienta unui leader.

NECESITATEA CONCEPTULUI DE LEADERSHIP

Leadership-ul, in adevaratul sau sens de inteles, este o forma prin care poti sa constitui cu inteligenta, experienta si intuitie, o adevarata solidaritate de sine statatoare intr-o companie. Toate acestea se rezuma la conducere. Conducerea inteligenta este practic, baza acestor companii. Totusi, cand spui leadership in conceptul Brightway®, ar trebui sa stii ca tot ansamblul se bazeaza la inceput la invatare, eventual un curs de management.

Nu poti conduce, nu poti intui si nu poti avea succes, daca nu inveti bazele leadership-ului. Si nu numai. Dealtfel, un curs leadership si management captivant as spune pe Brightway®, va fi cel mai motivant capitol de intelegere, pentru dezvoltarea unei capacitati de invatare, benefic pentru firma sau compania ta.

CE POTI INVATA INTR-UN CURS LEADERSHIP?

  • Training  Management FinanciarFinance for NonFinance este un curs practic ce se desfășoară sub forma unei simulări de business urmărind înțelegerea și analiza informațiilor financiare pentru facilitarea unor decizii favorabile. Participanții vor avea astfel oportunitatea de a înțelege mai bine date economice importante, de a reduce riscul comercial și de a-și construi propria strategie de management financiar pentru compania din care fac parte.
  • Leadership Strategic

Un antrenament practic construit un plan de Leadership Strategic, Inspirațional, Scalabil, Autofuncțional, menit să rezolve cât mai multe din problemele de leadership/conducere din orice profil/tip de organizație

  • First Time Manager

Trainingul First Time Manager este centrat pe dezvoltarea abilităților de conducere ale persoanelor care nu au experiență de management, au fost recent promovate sau urmează să ocupe o poziție de lider în organizația din care fac parte. În timpul trainingului vei identifica modalități în care te poți adapta noului rol de manager, vei primi instrumente de lucru cu oamenii și tehnici de motivare a echipei pentru a obține rezultatele dorite

Sursa: Brightway®

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.