HomeCotidian

Cum sa ingropi turismul din Romania

Like Tweet Pin it Share Share Email

Unde parca nu era de ajuns ca unii semeni ”dintre” ai nostri, din popor, sunt prinsi cu alte gainarii prin statele civilizate, sunt judecati pentru diverse abuzuri sau impresii de tipar mafiot, ei bine, ne-am ales si cu Black Office, cum i-am spus eu.

Acum nu ca zic si nici nu vreau sa fiu haterescu sau Gica contra, dar perdele negre au avut mai toate standurile, cred ca era mai ok contrastul pe ele. Insa parca am contrastat prea tare pe negru, noi, Romania. Fratiwere, nu tu un print mai mare, niste imagini care sa reflecte locuri intr-o marime mai decenta, sa nu obligi doritorul de Romania (care o fi el acolo, cu toate ca ma indoiesc) sa se benocleze la acele poze in format A4 de la 10 cm.

Apropo’s, vedeti ca ati avut fotografii ale unor fotografi pe care nu i-ati intrebat daca le puteti șuti pentru a le expune in standul mizer.

S-au inventat panouri publicitare pentru standuri, stand display-uri, nu mai zic de un video proiector care …pfff, lasati! Una peste alta, daca te mai uiti si pe la Republica Dominicana, Alaska, ori alte state sau tari, mi se pare ca au mai depus macar 60 minute de efort pentru a-si amenaja oarece loc de stand.

Cum urlati acum doi ani, cand toti cautau plajele Bulgariei, ale Greciei sau Albaniei, Haideti sa incurajam turismul din Romania?? Pai cum ma, cum sa-l incurajam? Cu 30 lei o ciorba pe litoralul meu, cu 50 lei un sezlong pe plaja, cu mizeria si experienta precara? Avem exact turismul cu care v-ati prezentat la ditamai targul, in State, la Travel and Adventure Show…Panza aia neagra exprima doliul din tot circul asta pe care voi il numiti turism.

Alte standuri

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.