HomeCotidian

Cum gasesti lustra potrivita pentru living in mediul online?

Like Tweet Pin it Share Share Email

Una din cele mai importante si mai elegante incaperi ale casei este livingul. Aici se aduna invitatii pentru a lua masa, a sta de vorba sau a petrece clipe frumoase impreuna, aici se aduna familia dupa o zi grea la locul de munca sau la scoala, aici aleg sa se relaxeze membrii familiei citind o carte buna sau urmarind un film.

Din living nu poate lipsi lustra sau candelabrul, corpul de iluminat care trebuie adaptat stilului de amenajare. Atmosfera dintr-o camera depinde foarte mult de corpul de iluminat ales. Acesta, la randul lui, are anumite dimensiuni, este realizat din diferite materiale, are culori diverse, texturi, potrivindu-se mobilierului, podelei si preferintelor utilizatorilor. O data cu avansarea tehnologiei, clientii au posibilitatea de a cumpara lustre moderne ieftine direct din mediul online.

Caracteristici in functie de care este aleasa lustra

Pentru a crea atmosfera dorita in living, membrii familiei trebuie sa aleaga corpurile de iluminat potrivite. O lustra bine aleasa poate deveni elementul central si simbolic al incaperii. Daca incaperea are dimensiuni mari, si lustra poate avea dimensiuni mari, cu conditia sa fie amplasata deasupra mesei. Daca lustra nu este amplasata deasupra mesei, atunci este important sa respecte o inaltime de 2 metri intre partea inferioara a lustrei si pardoseala.

Numarul de becuri este o alta caracteristica interesanta si importanta pentru alegerea lustrei. Fiind principalul mijloc de iluminare al incaperii, este important ca utilizatorii sa ia in calcul numarul de becuri si puterea acestora. O lustra cu doua, trei sau chiar mai multe becuri se va dovedi ideala in living. In functie de natura activitatii si de cantitatea de lumina naturala din diferite momente ale zilei, lustra va asigura conditiile optime si atmosfera perfecta.

Nu in ultimul rand, in alegerea lustrei pentru living va conta si designul, materialele si textura acesteia. Online sunt disponibile modele clasice sau moderne de lustra, insa particularitatile fiecarei game in parte determina clientii sa aleaga categorii mai putin precise, precum organic, industrial, vintage sau fusion.

Lustre pentru fiecare incepere a locuintei

Lustra trebuie sa se potriveasca din punct de vedere estetic cu restul incaperii. Acest lucru depinde de gusturile si preferintele fiecaruia. Este bine ca potentialii cumparatori sa aloce destul timp astfel incat sa studieze ofertele online si sa isi faca o idee despre culorile, stilurile si modelele disponibile in magazine.

Pentru zona de dining, lustra trebuie sa poata oferi lumina ambientala si sa creeze o atmosfera deosebita. In bucatarie, lustra trebuie sa fie deopotriva practica si functionala, cu abajur textil sau impletituri de canepa, sau chiar cu suspensii din sticla colorata. In dormitor, lustra poate avea un abajur textil, care sa aiba o nuanta apropiata de cea a tabliei patului. Se va potrivi si o lustra cu doua-trei brate, asezata in centrul tavanului sau deasupra patului. In functie de stilul in care este decorat dormitorul, lustra poate avea un finisaj cromat, ideal stilului contemporan, unul antichizat, potrivit stilului vintage sau unul cu elemente florale, ideal stilului romantic.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.