HomeCotidian

Ce efect are mersul cu metroul

Like Tweet Pin it Share Share Email

E teribil de oripilant si cat mai aproape de stresant un fapt care se repeta de sute de ori pe o retea de socializare. Nu stiu cat de iesit din comun poate parea modul in care un om se intoarce acasa de la serviciu cu metroul. Domnul medic Leon Danaila, caci despre el este vorba, a rupt internetul in cursul zilei de astazi.

Mai precis, un tembel i-a facut o poza in metrou. Si de la aceasta poza, hopa si tam-tam-ul. Cum ca un medic care si-a facut datoria merge cu metroul, ba ca a refuzat sa plece in alta parte si a ales sa stea in Romania. Bai!!! Ne-am tampit cu totii???

In primul rand, ca si medic, cred ca are tot meritul ca si-a facut doar datoria sub juramantul aluia, Hipocrate, nu ??? Ca merge cu metroul!!!! Care e problema? Trebuia sa-i cumperi tu, maimutoiule o masina, un avion ceva… Daca tot te doare inima. Stii tu ca nu are si evita aglomeratia din trafic? Nu vreau sa fiu rasist, insa cam tot asa umbla si de oripilatul de Visinescu.

Camulflat in balonzaid, asemeni lui Colombo, fara ca cineva sa fi aflat de faptele sale pana la adanci batraneti. Nu vreau sa fiu sarcastic, insa mi-e cam cusuta panarama de viata grea si mascata a fostilor ”tineri”…Cat despre medici care circula cu metroul, as putea gasi o sumedenie.

Apropo’s celor ce umblati cu metroul. Aveti grija cum stati si a cui sunteti. Nu se stie niciodata ce vedete pot scoate unii nebuni din voi…

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”PS:”] Mai sunt pompieri, jandarmi, militari care lupta in Irak, Afganistan, politisti si alti binefacatori ai lumii moderne care circula chiar cu RATA la ora actuala. Nu prea le vad fetele pe Facebook… Hai sa fim seriosi. Cred ca atentia ar trebui acordata cu totul altor cazuri decat astuia de fata. Pe bune… [/junkie-tab] [/junkie-tabs]

foto medic leon

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.