HomeCotidian

BNR-isti sau jeguri oficiale

Like Tweet Pin it Share Share Email

Mda, cam asa s-ar putea numi cei care ”detin cele mai bune solutii” in bunastarea, pastrarea si impartirea banilor. Acestia sunt cei care ar trebui sa sprijine politica economica a statului si mentinerea stabilitatii preturilor. Ei sunt cei care elaboreaza politici monetare si cursuri de schimb.

Dar ce stim noi cate mai reglementeaza sau nu acesti oameni, pentru care scrupulele sunt doar o imaginatie.Ideea este ca in aceste zile, am asistat la ceea ce face obiectul a 40% din interesul catorva romani sau familii de romani, printre care ma includ.

Am vazut si auzit multe comentarii, mai mult sau mai putin interesante sau la obiect. Cel mai mult, ma jeneaza unii care in necunostinta de cauza, neavand un credit in CHF, au impresia ca in momentul in care bancile vor converti credite la diferite valori, vor avea ei de suferit.

Precum oile, este deajuns sa apuce una pe marginea prapastiei si toate se vor inghesui sa o urmeze. Da, un devotament forte. Insa trebuie sa ne mai si edificam putin atunci cand afirmam lucruri si nu doar sa vorbim vorbe.

Atunci cand Volksbank a anuntat inghetarea CHF la o valoare de 3,8 lei timp de trei luni, s-au gasit vreo cativa sa strige : Minciuni, ia uitati-va pe curs la Volksbank. Nu este adevarat !!! Bine, cum spui tu e adevarat. Dar daca ai citi cu atentie informatia ai vedea ca este valabila doar pentru cei cu credite in franci elvetieni.

Catelarul lingusitor ( a se intelege  D. SUCIU) al domnului  guvernator al BNR, refuza si se tine tare sa creada ca vreun roman cu credite in franci si-a castigat sau si-ar putea castiga in instanta drepturile de care a fost privat la obtinerea acelui credit. Practic i se vor pune piedici de tot felul, recurs dupa recurs, pana ce va fi nevoit sa-si vanda tot. Da tot, nu asa… Sa tragem de pe el si sa-i rupem ultimul fir de speranta de care se mai poate agata.

Avocatul Ghe. Piperea, trebuia sa fie invitat aseara intr-o emisiune la Digi Tv, unde s-ar fi combatut cu reprezentanti BNR. Chiar se gandea daca acesti BNR-isti vor veni sau vor refuza sa participe la emisiune. Sau sa propuna televiziunii ceva de genul: ori Piperea, ori noi…!!!

Mai tarziu, av. Piperea a fost sunat de realizatorii emisiunii si i s-a mosmondit ceva despre amanarea emisiunii, ca au intervenit nu stiu ce…motive. Emisiunea avea sa aiba loc ulterior si sa fie difuzata doar cu mizeria de Suciu. Pai ce credeati? Cum sa dea fata cu realitatea un jeg oficial penal care intriga doar la: vina este doar a romanilor care au luat credite . Sau dupa spusele altuia din familia jegurilor din BNR, acel Vasilescu, care afirma ca acei romani sunt doar o cantitate neglijabila pentru Romania.

Bine mai desteptilor, daca spuneti voi !!!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.