Traim vremuri din ce in ce mai ambigue si fara inteles. Uneori, ne lasam purtati de val, spunandu-ne cu oarece dezamagire ”Las-o ma, ca merge-asa”! Ori poate ca nu suntem destul de siguri, ori nu putem intelege de ce ne sunt ingradite sau impiedicate unele drepturi.
Cert este ca din ce in ce mai mult, ne simtim datori sa respectam mai multe obligatii si indatoriri, fara a putea beneficia de DREPTURI in toate puterea cuvantului! Cam aici ne aflam si deodata intelegem ca ne ajunge. Ei bine, in toate aceste cazuri, incercam pe cat posibil sa ne informam, sa vedem care sunt caile legale pentru care sa ne aparam si sa obtinem drepturi, litigii, anumite probleme de iz penal.
Si cum altfel am putea rezolva aceste probleme daca nu cu ajutorul unui avocat, pentru ca este printre cei mai in masura sa te ajute in mod legal. Una dintre preocuparile avocat sau cabinet de avocatura este sa lupte pentru drepturi, sa respecte clientul si sa se implice total in toate procesele/proiectele demarate.
Clar ca nimeni nu-si doreste sa ajunga in astfel de situatii, insa daca e s-o faci, trebuie sa stii si sa fii informat ca apelezi la cineva cu pregatire deplina, competenta si seriozitate. Sunt multe firme de avocatura care isi desfasoara activitatea si se promoveaza in mediul online insa pentru asta trebuie sa ai un portofoliu care sa te faca mai credibil, o carte de vizita care sa-ti ateste experienta si seriozitatea.
Daca esti in cautare de astfel de firma, poti apela cu incredere la AVM Consult, unde cu siguranta nu se face rabat de la calitatea functiei ce o reprezinta. Acestia isi desfasoara activitatea in majoritatea domeniilor de competenta:
- Executare silita
- Dreptul Muncii
- Dreptul Familiei
- Drept Bancar
- Drept Penal
- Asigurari si circulatie Rutiera
- Drept Civil
- GDPR
Nu mai departe de aceasta, observ ca avocatii colaboratori ai echipei AVM Consult sunt membri ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, avand o experienta solida atat in reprezentarea in instanta in situatii litigioase de natura civila, comerciala, contraventionala, cat si in asistarea si reprezentarea persoanelor fizice si juridice in fata institutiilor statului, birourilor notariale, executorilor judecatoresti si a expertilor judiciari.
Deci inca un motiv intemeiat de a apela cu incredere la serviciile pe care le dispun in anumite domenii de interes pentru fiecare, fie pagubit, victima, debitor sau creditor. Un alt aspect care mi se pare destul de ”relaxat” este stabilirea si plata onorariului. Pentru ca toate aceste procese implica timp, studiu, munca. Si atunci, toate acestea trebuie onorate cumva, nu?
De ce spun ca mi se pare relaxat pentru client? Deoarece onorariul se poate plati si suma intreaga, dar se poate negocia si la o plata in rate, la date fixe, stabilite intre avocat si client. In cauzele civile se poate negocia un onorariu compus din: onorariu fix (mai mic decat in mod obisnuit) + onorariu de succes (care se va achita doar la sfarsitul procesului).
Pentru firme, se poate negocia un onorariu lunar pentru intreaga activitate, in functie de volumul de munca