HomeCotidian

A fi sau a nu fi un bun politist samaritean

Like Tweet Pin it Share Share Email

Da, politistul samaritean nu este unul din Samaria palestiniana din vechile inceputuri. Poate fi orice politist care isi face treaba, care iti mai accepta o mica ”abatere” de la regula si obligatii, mai spune o gluma sau chiar te mai invata ce sa nu faci pentru a evita anumite contacte.

Nu preaslavesc politistii in nici un fel si nici nu ma plang ca as fi avut anumite contacte sau intalniri de gradul…215, sau mai stiu eu cat…depinde de fiecare, cum si-o face si cat isi cauta lipirea cu domnul agent.

Insa alta meteahna as avea eu acum, nu ca m-ar freca putin grija despre sus numitul organ. Aflu cu tristete ca astazi dimineata, pe la 07.00, Gheorghe Ionescu ( Dumnezeu sa-l ierte) , politistul lovit cu masina de una din beizadelele magnificului Suleyman, a murit. Acesta a fost lovit cu masina de milionarul turc pe 2 august, in timp ce se atinea haiduceste sa-l opreasca. Pezevenghiul si-a vazut de treaba, l-a cotat drept un nimic si nefolositor, a plecat in tromba cu acesta pe capota, l-a aruncat insa si-a gasit izbanda opritoare intr-un parapet.

Aaaa, sa nu mai spunem ca Abdullah era la un pas de coma alcoolica pe tot timpul evenimentului. Dupa un timp, in care a fost arestat, jigodia are un tupeu fantastic de a cere sa fie cercetat in libertate, in timp ce omul nostru, politistul, era in coma la spital. Aici este cea mai cruda milostenie pe care nu o prea inteleg. Ce legi avem, daca unui criminal i se poate permite asa ceva!!!

Abdullah_Atas
Abdullah Atas, milionarul turc

Cat de imoral trebuie sa fii, sa poti da legi sau mai degraba faradelegi, care sa pretinda asa favoruri. Eu doar asa as putea focaliza acest gen de tertip: favor pentru oameni cu bani.

Ca doar  nu degeaba i se pronunta mai des numele prin apelativele : milionarul turc, afaceristul turc sau cel mai bogat om de afaceri turc din Romania. Nicidecum Abdullah Atas sau daca da, mai rarut

Altfel suna cand e vorba de bani multi, de milionari si afaceri. Este stupul de unde se pot infrupta si din care spera sa-si dobandeasca macar putin din marea de bani a cate unui infractor de gen. Spun ca suna altfel si pentru avocati, si pentru judecatori, si pentru… Eh, hai sa nu o stric, sa o las asa…

[junkie-alert style=”yellow”] Acum, se mai ataseaza cateva intrebari intrebatoare: Daca politistul are o asigurare de sanatate. Unde o are si de ce sotia lui umbla sa faca rost de bani apeland in stanga si in dreapta.. Intrebari pe care nu si le pun si de care par sa nu auda sau sa fie interesati sefii, comandantii si ministriiCapul ascuns, la un metru in nisip… [/junkie-alert]

A mai existat candva un puscas marin american care a facut sa-l pierdem pe Teo Peter. Trimis pentru a fi judecat in tara sa, acesta a fost achitat.

In sfarsit, revenind la politistii nostri, in Brasov, cunoastem talentul de povestitor al lui Mihai Godina, care isi face timp de a posta pe pagina sa de facebook unele misiuni live, exact de la locul incidentelor. Intr-un timp, circulau vorbe ca i s-a inchis pagina, ca s-or fi suparat oarece superiori… Deh, asa-i intr-o lume in care nu ai decat  99% obligatii si 1% drepturi.

Si acelea, trebuie sa ai mult sange in cohones sa le ceri. S-or fi suparat, nu s-or fi suparat oarece sefuti, ideea este ca o pagina de facebook este personala, si nu te poate obliga nimeni ce, cum si cand postezi. Exista cateva setari, niste raportari pentru postari, si daca Facebook-ul considera ca acestea incalca reguli, postarea nu va mai aparea. In caz contrar, imi pare rau domnilor care va simteti deranjati… Capisci ???

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.