HomeTech Media

Inca mai jucam jocuri cu tractoare

Like Tweet Pin it Share Share Email

Cand eram putin mai rasarit de-o schioapa, pe timpul vacantelor la bunici, imi placea intr-un mod deosebit sa vad ”garajul de tractoare” de la SMT… De acolo plecau mai toti oamenii care munceau pamantul, il arau, semanau si culegeau roadele binemeritate. Practic, asa crestea industria pe acele vremuri.

Pentru mine, tractoarele reprezentau un gigant al productiei. Ma tot invarteam prin jurul agregatului si ma tot bagam in seama pe langa nenea soferul, doar doar m-o vedea sau s-o impiedica de mine cineva. De multe ori, incercarile dadeau gres, alegandu-ma doar cu cate o injuratura sau un sut ratat…

Sunt multi ani de atunci si am cam uitat de vechiul obicei si agregat pe  care il idolatrizam in trecut. Insa chiar si asa, dupa atata timp, nu numai oamenii se schimba ci si obiceiurile si tehnologia. Nu ma refer doar la faptul ca acele tractoare au luat un punct tehnologic avansat, insa acum, reusesc in sfarsit sa-mi implinesc visul copilariei. Acela de a ma numi tractorist. Si nu in adevaratul sens al cuvantului ci prin simplu fapt ca am oportunitatea sa accesez mult doritele jocuri cu tractoare.

jocuri cu tractoare

Multi ar spune ca incep sa o iau pe aratura, insa pe buna dreptate si virtual, da, chiar o scrantesc cu tractorelul. Aici, in clipele cand pauzele lungi si dese chiar sunt cheile marilor succese, ma relaxez cu o munca in ferma conducand tractorul, participand la cateva curse cu tractoare ( ceva inedit) demne de formulele clasice de intrecere.

Ce sa mai, tractoarele se intorc sub cea mai faimoasa si inedita forma. De cate ori simt ca ideile se lasa asteptate, aceste mici joculete par sa fie o muza creativa si salvatoare. Aceste jocuri online fac parte din metoda optima de concentrare, de creare si atentie, relaxarea in toate momentele cand am impresia ca dau chix.

Unde mai pui ca si eroul Ben 10 isi face damblalele cu un tractor, lasand la o parte aventurile clasice cu care sunt obisnuiti cei mai mici fani. Fie ca vrei sa profiti de fortele unui buldozer sau excavator , fie ca iti verifici abilitatile de mic fermier sau pilot tractorist, fie ca mineritul iti poate aduce noi foloase prin excavarea minelor, jocurile sunt pana la urma un procent din relaxare, din indemanare, logica si o viata mai echilibrata in tot ceea ce inseamna un lucru pe calculator.

Fie ca vrem, fie ne dorim sau nu, acestea fac parte integranta din rutina si isi au locul binemeritat in online si in ideile noastre constructive.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.