HomeCotidian

De Paste, i-ai pe cei mici si hai afara, hai la sport

Like Tweet Pin it Share Share Email

Primavara este se pare in cele mai bune toane, exceptand zonele in care inca se mai schiaza, zonele montane mai friguroase si mai inalte, unde iarna inca isi mai apara cate ceva din atitudine. Odata cu lunile de primavara, asteptam cu nerabdare si Sfintele Sarbatori de Paste, motiv de bucurie pentru toata omenirea.

Bineinteles, vor fi la mare cautare cele mai bune bucate traditionale, mese festive, distractii, si de ce nu, excursii, iesiri outdoor. Pentru ca stim cu totii, bunastarea sanatatii consta in mare parte in miscare si sport. Si atunci, dupa drob, miel, oua rosii, merita sa facem macar un dram de miscare, poate o plimbare in parc, poate o excursie sau o drumetie. Bine ar fi sa putem face cu totii asta, incepand de la cei mici la cei mai mari.

By the way, daca tot am adus vorba de cei mici, musai putem sa afirmam cu pieptul sus HAI AFARA, HAI LA SPORT”! Este una din conditiile de baza pentru o viata si un viitor sanatos. Acum, sa fim sinceri, cand le spunem copiilor ca trebuie sa alergam, e mai complicat sa inteleaga si de ce. Dar sarbatorile pot fi intotdeauna motiv de a sarbatori, de a te bucura.

Si atunci, pentru cei mici, impulsul poate veni de la un cadou. Un cadou ”cu roti”. La Decathlon, gama extinsa de #trotinete poate face diferenta in ideea unui cadou apreciat la maxim de cei mici. Si un plus de prezenta in miscare.

[junkie-button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4e586cac4&unique=a46311f72&redirect_to=https%253A//www.decathlon.ro/browse/c0-buticuri/c1-idei-de-cadouri/c2-idei-de-cadouri-copii/nature-trotineta-free-style/_/N-1ircxe8Z1uw2kwf” style=”light-blue” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Vezi aici toata gama de trotinete [/junkie-button]

Un alt cadou care are la baza sportul pe roti, care implica acelasi efort si miscare, pot fi rolele pentru cei mai mici.

[junkie-alert style=”yellow”] Rolele sunt produse si concepute pentru deplasări, pe distanțe de mai mulți kilometri. Acestea sunt reglabile pentru 4 mărimi.

Copilul dumneavoastră se inițiază în mersul pe #role? Rolele Junior Fit 3 sunt confortabile și se adaptează la ritmul de creștere al copilului.

[/junkie-alert]

[junkie-button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4e586cac4&unique=a46311f72&redirect_to=https%253A//www.decathlon.ro/browse/c0-buticuri/c1-idei-de-cadouri/c2-idei-de-cadouri-copii/nature-patine-cu-rotile/nature-role/_/N-1ircxe8Z1hjuj86Zyh5iep” style=”orange” size=”medium” type=”square” target=”_blank”] Gasesti aici toata gama de role fitness pentru copii [/junkie-button]

Si in sfarsit, cele mai apreciate de catre cei mici, sunt #bicicletele, mijloacele cele mai cautate pentru deplasari in orice moment, atat in parcuri, pe aleea din fata blocului dar si in diverse conjucturi de calatorie. Nimic nu-l va fascina mai mult pe cel mic, care va incepe o etapa de invatare a mersului pe bicicleta, incepand cu rotile ajutatoare la inceput, dar si fara ele cand experienta isi va spune cuvantul si va stapani acest sport. De aceea umbla si vorba ca ”mersul pe bicicleta nu se uita niciodata”! Si cel mic va fi extrem de incantat.

La Decathlon, gama de #biciclete isi asteapta micii sportivi, dornici de pedalat.

[junkie-button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4e586cac4&unique=a46311f72&redirect_to=https%253A//www.decathlon.ro/browse/c0-buticuri/c1-idei-de-cadouri/c2-idei-de-cadouri-copii/nature-bicicleta-copii-juniori/_/N-1ircxe8Z1sracjc” style=”red” size=”medium” type=”square” target=”_self”] Vezi aici oferta completa de biciclete pentru copii [/junkie-button]

Si daca tot vorbim de primavara, de sport, de sanatatea si tonifierea celor mici, Decathlon a pregatit o multitudine de idei de cadouri de Paste pentru copii, care sa determine vointa picilor de a face miscare, de a primi un rasfat binemeritat, si de a simti primavara asa cum este ea. Frumoasa, calda, cu voie buna. Sa nu uitam niciodata ca mentalitatea psihica si fizica se obtine intotdeauna de la varsta copilariei.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.