HomeCotidian

Imi doresc sa nu jignesc Vasluiul

Like Tweet Pin it Share Share Email

Sunt din Vaslui!  Asa, si? Multi s-ar opri doar la a ma jigni si sa ma compare cu violatorii, cu SARACIA si indobitocirea. Sunt mai mult decat constient de asta. Nu-mi cer oasanda si nici nu vreau sa ma predau. Nu e vina mea ca am ajuns aici. Nu e vina mea ca sunt categorisit ca si cei care nu vor sa munceasca, sa fie intretinuti, sa fure, sa insele, sa refuze un loc de munca pe motiv de ”frezoane”sau alte minuni!!

Oameni buni, eu, ca si multi alti vasluieni, traim intr-un judet care pe cat este de neinsemnat, pe atat este de ”mai bine de corupt”. Nu condamn nicicum emisia de la Romania Te Iubesc, acea emisiune unde ne-am dat seama cate probleme de comportament au cele cateva persoane ce slujesc aici. Si aici ma refer la o madama care vorbea aproape singura, cu tremur in glas si ratacire in cuvinte si priviri (handicap, deh).

Da, madam Cretu, cea care sub denumirea de mare senatoare, (cred ca doar un nebun in camasa de forta ar fi putut sa voteze asa ceva) s-a prostituat prin divort de sublimul creponat, doar sa nu piarda din averi. Si mai mult de atat, au obligat la prostitutie diversi acoliti dintre primari, primarei, viceprimari si alti acoliti, numai sa isi gaseasca visul de guru ai coruptiei, care sa marcheze spre finish destinul unui oras, judet sau pol al saraciei, asa cum este definit Vasluiul in emisiunea ProTv, din cadrul Romania te Iubesc!!

[junkie-alert style=”grey”] Stiti ce nu inteleg eu? De ce bai, jmecherilor nu aveti decenta si intelegerea pentru reporterii care va intreaba ceva concret? De ce nu aveti cuvintele necesare, sa explicati logic si la obiect unde sunt acei bani cu care trebuia sa faceti oarece prin judet. De ce preferati sa dati afara jurnalistii din birouri, cand cei impertinenti sunteti voi, nicidecum intrebarile lor?  [/junkie-alert]

Asadar, va intreb: Ne mai prostituam mult? Ne mai lasam condusi de corupti si hoti? Ne lasam asa, mai moale si ranjim la cei cu sacosele cu zahar, faina si ulei? Ne convine sa fim tratati precum tarani, saraci, violatori?

Daca da, cat? Sa stiu si eu, sa revin in Romania, la Vaslui!!!

Totusi, vreau sa ne multumim si cu imaginea frumoasa a orasului. Si pentru care cei de mai sus, nu au nici un merit sau drept!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.