HomeCotidian

Si salvatorii au nevoie sa fie ”salvati”

Like Tweet Pin it Share Share Email

Nu cred ca am cerut nimic, nimanui, vreun lucru care sa fie neinsemnat, fara sens sau sa fi fost inteles/luat drept o persoana care ar incerca sa profite de pe urma anumitor deprinderi. Totusi, acum, ajung intr-un moment in care as avea deosebita nevoie de atentie.

Spun ”as avea” deoarece chiar daca treaba nu ma priveste chiar personal, m-as simti un las, ca si cand as fi avut de rezolvat un lucru si l-am lasat de izbeliste.

Asadar, este vorba despre un coleg de serviciu, un coleg care este pompier in Vaslui, mai exact in Negresti. Se intampla ca fiul acestuia, in varsta de 17 ani sa fie diagnosticat cu o forma de cancer osos si cum in Romania noastra draga te cam duci linistit daca te pricopsesti cu blestemul bolii, si atata timp cat nu exista inca un Centru de Chirurgie a Tumorilor Osoase, omul nostru a cautat o solutie pentru a rezolva problema cu care se confrunta.

Astfel, a aflat ca o operatie de osteosarcom este posibila intr-o clinica din Austria si care ar costa niste banuti, mai precis 80.000 euro. Suma asta nu o ai decat daca iti vinzi vreo doua apartamente+o garsoniera sau eu stiu, vreo proprietate la care altii doar viseaza. Ca si in cazul acestor oameni, care inteleg ca deja sunt cam la capat cu finantele.

[junkie-alert style=”grey”] Fiul colegului nostru este elev la Liceul Emil Racovita din Vaslui, în clasa a XI-a si este olimpic la limba francezã, anul trecut reprezentând judetul la faza nationalã a Olimpiadei de Limbi Moderne… Mai mult de atat, daca am face un exercitiu si ne-am imagina cat de multe lucruri ar putea realiza copiii ca el, cat de mult s-ar putea bucura de viata, cat de frumos ar putea fi viitorul lor, ei bine, nu stiu cum am putea privi altfel decat pozitiv, nu doar cu mintea ci si cu sufletul [/junkie-alert]

Treaba sta cam in felul urmator: Pentru cei care citesc, care doresc sa ajute in special financiar, indraznesc sa las mai jos doua conturi de plata, unul al tatalui si unul al mamei copilului. Nu in cele din urma, ma simt dator sa va multumesc in orice context, poate doar daca cititi, daca distribuiti sau orice alta actiune veti intreprinde pentru ca acest caz sa ajunga la cat mai multi oameni cu suflet si daruire… Numai bine si multa sanatate!!

[junkie-alert style=”yellow”] Raiffeisen BANK, IBAN: RO 12 RZBR 0000 0600 0960 4632,  DIACONU JAN NICOLAE [/junkie-alert]

[junkie-alert style=”grey”] Cont BCR: IBAN: RO 39 RNCB 0262 0060 5173 0006 DIACONU LACRAMIOARA [/junkie-alert]

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.