HomeCotidian

De ce sa-ti cumperi un apartament nou intr-un complex rezidential

Like Tweet Pin it Share Share Email

Spre deosebire de perioada regimului comunist cand nu existau prea multe variante de a locui, decat in camarutele din blocurile ridicate peste noapte, in ziua de astazi, cei care doresc sa-si cumpere o locuinta au sansa de a-si gasi oricand apartamentul de vis intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata. Evident ca este nevoie de o suma de bani, de putin efort si de rabdare multa pentru a gasi ceea ce are nevoie o familie, dar rezultatul final va fi pe masura asteptarilor.

In general, oamenii se feresc sa cumpere o astfel de locuinta noua, intr-un complex rezindential ridicat de curand, pentru ca marturisesc ca se sperie grozav de preturile pe care aceasta investitie le-ar presupune. Specialistii in imobiliare insa ii contrazic spunand ca, de obicei, pretul unui apartament nou poate fi chiar mai ieftin decat al unuia vechi.

Iata cateva avantaje care te vor convinge sa faci o schimbare:

  • Un apartament nou este modern si construit intr-o maniera total diferita de cea de pe vremurile comunismului, cu grija mai mare pentru nevoile locatarilor, respectand gradul ridicat de confort. Din momentul in care este cumparat vine la pachet cu toate finisajele si instalatiile necesare, asa ca noul proprietar nu va fi nevoit sa inceapa sa faca reparatii, renovari costisitoare sau chiar modificari.
  • Incalzirea pe durata iernii preocupa orice familie care face o astfel de achizitie. Blocurile comuniste sunt renumite prin faptul ca lasa frigul sa patrunda peste tot, astfel incat izolatia profesionala a blocurilor noi va incanta pe orice isi doreste un pret mai mic la incalzire pe durata sezonului rece. Dati o raita pe site-ul https://www.cubicresidence.com/apartamente-3-camere-de-vanzarecomplex-rezidential-cubic-7.htm, caci poate fi de bun augur pentru oricine vrea o locuinta noua.
  • Totusi, plasarea unui astfel de apartament nou nu este una centrala si poate speria la inceput cumparatorii, doar ca exista o alta serie de avantaje care atenueaza acest aspect, ca de exemplu: intr-o astfel de zona exista liniste, mai multa siguranta pentru ca este pazita, familiile ce se muta aici sunt de regula tinere si au copii, accesul la mijloacele de transport in comun este facil si, in plus, exista o serie de magazine si supermarket-uri utile, in caz de nevoie.
  • Intretinerea unei astfel de locuinte este mult mai usoara, iar investitia este una profitabila, apartamentul putand fi vandut cu o suma mai mare decat in cazul unuia vechi. De obicei, un cumparator se uita la anul de constructie, observa modificari realizate poate fara aviz, diverse probleme la instalatiile electrice sau sanitare, iar pretul poate scadea drastic, dar in cazul unei locuinte noi aceste lucruri nu exista.
  • Problema legata de parcarea masinii dupa intoarcerea de la serviciu este foarte prezenta in orice oras din tara. Peste tot locurile de parcare au disparut ca prin minune si oamenii reusesc cu greu sa gaseasca un loc in apropierea locuintei. In cazul unui apartament nou, ridicat intr-un complex rezidential, aceasta problema nu mai e de actualitate deoarece parcarea este asigurata. Nimeni nu se va trezi intr-o seara ca soseste de la birou si nu va avea unde sa-si parcheze masina.

Asadar, avantajele achizitionarii unei locuinte noi pot sa convinga cu succes absolut orice persoana care isi doreste liniste pentru familie, confort sporit si spatiu mai mare.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.