HomeCotidian

Conduci o afacere mica? Iata cum poti atrage viitorii angajati!

Like Tweet Pin it Share Share Email

Esti managerul unei afaceri aflate la inceput de drum? Vrei sa atragi o echipa responsabila si motivata, insa nu stii exact cum sa faci acest lucru? Ei bine, intr-adevar, lucrurile pot parea destul de dificile, caci potentialii angajati cauta companii serioase, cu o structura bine definita, pregatite sa ofere beneficii substantiale.

Cu toate acestea, chiar daca afacerea ta este una mica, exista anumite lucruri ce pot atrage persoane interesate. Vezi mai jos care sunt aceste detalii si cum le poti pune si tu in practica!

Iata cateva modalitati eficiente de a atrage noi angajati, atunci cand ai o afacere mica!

  • Investeste in conditiile necesare

Chiar daca te afli la inceput, investeste in confortul si aspectul sediului firmei tale. Orice angajat isi doreste sa lucreze intr-un mediu relaxat care, pe langa satisfactia profesionala, sa ii ofere si confort. De aceea, pentru birou ai scaune pe Mobiladmd.ro, speciale pentru persoanele care petrec o mare parte din zi la locul de munca. De asemenea, nu neglija nici aspectul curateniei, si el fiind extrem de important! Intra pe https://www.sanito.ro/sapun-lichid si achizitioneaza tot ce ai nevoie, in acest sens. Asigura-te ca sediul companiei este, in permanenta, ordonat si curat si, daca este nevoie, angajeaza o firma specializata de curatenie!

  • Fii convingator!

Atunci cand se prezinta la un interviu, un potential angajat asteapta sa primeasca o oferta clara, transparenta si motivanta. De aceea, cand faci angajari, pregateste-te temeinic inainte sa porti discutii cu persoanele interesate. Prezinta-le, intr-un mod deschis si sincer, postul disponibil, atributiile, responsabilitatile, dar si beneficiile care decurg din colaborare. O atitudine prietenoasa si o abordare profesionala pot convinge foarte usor un angajat care cauta un loc de munca stabil.

  • Fii deschis propunerilor!

O afacere la inceput de drum are un potential imens de dezvoltare, atunci cand echipa este formata din persoane determinate, cu initiativa si energie. De aceea, daca aplicantii isi exprima intentia de a colabora intr-un alt mod decat tu te-ai gandit initial, nu spune „nu” din prima clipa. De multe ori, ideile venite din exterior se pot dovedi a fi excelente, asa ca nu rata oportunitatea de a construi relatii si colaborari interesante!

  • Pune accentul pe dezvoltare!

Chiar daca afacerea ta se afla intr-un stadiu incipient, nu inseamna ca nu se poate dezvolta rapid. Cand recrutezi, pune accentul pe dorinta de crestere a companiei si explica-le potentialilor angajati ca pot face parte din intregul proces, construind impreuna si atingand rezultate extraordinare. Acest lucru ii poate motiva intr-o masura destul de mare si ii poate determina sa se implice!

Acestea fiind spuse, daca te afli la inceput de drum cu afacerea ta, pune in aplicare sfaturile de mai sus si vei atrage, fara indoiala, angajatii potriviti!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.