HomeTech Media

Sanatatea de la Hurom se premiaza cu un iPhone 6

Like Tweet Pin it Share Share Email

Dar cine mai este dom’le si Hurom asta ??? Ar putea intreba unii … Ei bine, este o firma care ofera produse capabile sa incante gusturile si alegerea gusturilor sanatoase.

Infiintata in 1974 in Coreea , firma Hurom a patentat si a conceput cele mai noi tehnologii pentru stoarcerea legumelor si fructelor, devenind astfel un lider mondial in producerea storcatoarelor Home Profesional. Hurom a dezvoltat cel mai bun storcator vertical cu ax melcat si presare la rece .

Slow Squeezing System este tehnologia Hurom de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ci doar prin presare la rece la viteza mica , reusindu-se astfel o stoarcere completa, naturala , cu gust si culoare . Storcatoarele Hurom pot extrage de 6 ori mai multe vitamine si obtinerea unei cantitati duble de suc fata de celelalte storcatoare traditionale.

Cu storcatoarele Hurom se pot stoarce orice tip de radacinoase : morcov, telina,sfecla rosie,ridiche, etc.

Stoarce orice tip de frunze : de patrunjel, frunze, telina , salata…

Bineinteles, sa nu uitam de cele mai apreciate sucuri , cele din citrice , mere,pepene,rosii,kiwi,cirese,capsuni…

Storcatorul Hurom Slow Juice a fost conceput special pentru cei care isi doresc o varietate mai mare de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale. Metoda de stoarcere : masticare si presare. Practic , fructele sunt zdrobite de catre ax si si impinse spre sita si axul melcat unde sunt presate.

2Cred ca Storcatorul Hurom este cat se poate de convingator in acest video , nu ??

CONCURS…..

A, sa nu uit de CONCURSUL organizat pe siteul celor de la MarketOnline prin campania Cumpara un storcator Hurom si poti castiga un iPhone6 organizat de Kelion Online Concept. Regula este simpla. Oricine cumpara un storcator Hurom este inscris automat in cursa pentru castigarea unui iPhone 6 la extragerea din 23 decembrie 2014.
Spor la Sanatate si bafta la concurs …!!!

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.