HomeTech Media

Protectie totala pentru telefonul meu Samsung

Like Tweet Pin it Share Share Email

Trebuie sa recunosc ca sunt o persoana destul de neindemanatica, chiar stangace, cand vine vorba de a avea grija de ceva. Acest lucru ma face sa ma intreb uneori cum ma voi descurca atunci cand voi avea o familie si copii. Dar pana atunci mai este iar asta este o discutie pentru o alta data, pentru ca acum subiectul principal este reprezentat de catre smartphone-uri si modalitatile de a le proteja la exterior, de cazaturi, lovuturi si socuri.

Este oarecum ironic cum s-au schimbat unele lucruri, ca de exemplu in cazul telefoanelor pentru care, acum 10 ani, problemele serioase erau reprezentate de catre apa si praf si nu de catre cazaturi sau de spargerea ecranului, in timp ce acum este exact invers. Dar din fericire, aceste probleme isi au rezolvarea in noile accesorii GSM pentru telefoane mobile si tablete care pentru vechile telefoane nu existau. Daca ecranul este fragil, ii pune o sticla de protectie si gata. Daca carcasa este si ea fragila si predispusa la zgarieturi imbracam telefonul intr-o husa de protectie si pac, totul este ok. Putem spune asadar ca avem o protectie exterioara completa a telefonului nostru. Mai mult de atat, unele telefoane de top, precum modelele din ultimii ani de la Samsung, dispun de folii de protectie full-body, mai exact folii de protectie atat pentru ecran cat si pentru partea din spate si partile superioara si inferioara ale telefonului unde gasim porturile telefonului. Iar impreuna cu o husa protectia este garantata.

In scopul unei bune protectii dar si pentru un nou aspect, cei de la magazinul BrandGSM ne pun la dispozitie huse Samsung Galaxy Note 9 pentru toate gusturile.  Note 9 este unul dintre cele mai noi modele de top ale celor Samsung, asteptat cu nerabdare de multi fani ai brandului, aducand noi imbunatatiri software si hardware dar si un nou design, fiind astfel considerat a fi egal, daca nu mai bun, decat ultimele modele ale celor de la Apple, principalul competitor al acestora. Iar pretul acestui smartphone este unul pe masura, ceea ce inseamna ca si masurile de protectie pentru acesta trebuie sa fie unele imbunatatite. De aceea husele de la BrandGSM sunt cea mai buna alegere, fiind originale, ieftine si foarte variate, existand diverse modele, atat cele clasice cat si flip sau full-cover. Acestea ne pot oferi totodata si un aspect mai placul al telefonului in caz ca nu ne place sa il vedem gol, de la huse din silicon pana la huse din piele sau chiar material texti, imbinat cu alte materiale pentru a-i oferi atat eleganta cat si protectie telefonului nostru.

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.