HomeTech Media

Cum mai stam cu memoria-SDHC

Like Tweet Pin it Share Share Email

Ma cam saturasem sa fac cate o fotografie sau cate un filmulet, si dupa fiecare sedinta de cateva fotografii sa ma trezesc ca memoria cardului din camera foto sau video, e dusa. E drept ca aveam un card pe care il cam preluasem de la un device mai vechi. Cred ca se si arsese de cate ori il bagasem printr-un Card Reader, sau de cat il tot stergeam.

Bine, acum, in ultimul timp, descarcam toate cele necesare prin cablu. Insa de la un timp, cardul de memorie imi cam facea nazuri de forma ca, ba parea sa nu existe in camera, ba sa nu arate toate fotografiile. Stiti voi, realitatea aia cu ” please insert your memory card” sau ” no card”.

Ce sa zic, e drept ca era ceva mai ieftin si luat cam la repezeala. De regula, ma tot invart mai mult in folosirea unui Mirrorless Samsung si o camera video Panasonic mini DVD, cu care mai filmez ceva, de tinut minte….

DSC_0033

DSC_0037

Dar gata. De acum mi-am luat de-o grija, cel putin pentru un timp. Nici nu stiu de ce a trebuit sa ma chinui asa. Memorie mare si preturi mici. Cam asa as putea sa cataloghez  cateva SDHC-uri mai potrivite.

Si nu stiu de ce, dar parca si fotografiile au o alta calitate. Cardurile de memorie Hama, si-au gasit locul fara nici o problema pe device-urile mele de amator. Un card de 8 GB pentru camera foto ( datorita spatiului pe care il ocupa dimensiunea fotografiilor), unul de 2 GB pentru fotografii mai mici ca si dimensiune pentru camera video si un micro SDHC pentru smartphone.

DSC_0035

DSC_0036

Comments (0)

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi transmisa in mod public. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.